Yeni trend belli oldu: “Move To Earn” projeleri patlama yaşıyor! Bu seferki artış yüzde 200’ün üzerinde…

Yeni trend belli oldu: “Move To Earn” projeleri patlama yaşıyor! Bu seferki artış yüzde 200’ün üzerinde…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bir sağa bir sola sallanırken yerinde durmayan altcoinler dikkat çekiyor. Özellikle son günlerde “Move To Earn” projeleri adeta piyasayı patlatıyor. Bitcoin ve türevlerinin o kadar düşmesine rağmen aradan sıyrılan “Oyna Kazan” tokenları piyasa üstü çalışıyor.

Kullanıcılara aktif katılım yoluyla token kazanma yeteneği sunan küçük ölçekli bir altcoin, kripto pazarlarını büyük ölçüde geride bıraktı. Artışıyla bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kazanmak için adım uygulaması (FITFI), egzersizi, sosyalleşmeyi, oynamayı ve kripto para kazanmayı bir araya getiren bir Web 3.0 dijital fitness protokolü. FITFI, Fit Finance’in kısaltması olarak piyasaya giriş yaptı. Uygulamanın oyun tarafının bir parçası olarak, kullanıcılar, değiştirilemez tokenlar (NFT’ler) biçiminde dijital spor ayakkabı satın alabilecekler. Diğer iki belirteç, KCAL ve SNEAK, ekosistemin bir parçası olarak dağıtılıyor.

Move To Earn tokenları çıkışını sürdürüyor

Step App tokenı geçen Salı 0.187 $ değerinde giriş yaptı ve 1 Mayıs’ta %243’lük bir artışa işaret ederek yavaş yavaş 0.642 $’lık zirveye ulaştı. Van de Poppe, 591.500 Twitter takipçisine şunları Move To Earn projeleri hakkında şunları söyledi:

“Kazanmaya yönelik tüm momentum muhtemelen biraz daha yaklaşıyor. FITFI ve XCAD [XCAD Network]’ün nispeten iyi performans göstermesini bekliyorum.”

Projenin web sitesinde, Step App’in kullanıcıların fitness hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olurken aynı zamanda diğer katılımcılarla dostane bir rekabet içinde olmalarına yardımcı olmak için “meta veri tabanı, artırılmış gerçeklik ve blok zincirinde lider teknoloji tarafından desteklendiğini” söylüyor.

Geçen hafta, Singapur merkezli Crypto.com App, Hong Kong borsası Huobi, FITFI’yi kendi pazarında listeledi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin