Bitcoin zengini ikizlerden sürpriz Ethereum itirafı!
Bitcoin zengini ikizlerden sürpriz Ethereum itirafı!

Winklevoss’tan yeni stablecoin: The Gemini Dollar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

The Gemini Dollar, Ethereum ağına dayanacak ve Tether ve TrueUSD gibi diğer stablecoinlere doğrudan bir rakip olacak.

The Gemini Dollar nedir?

Gemini Dollar, New York Finansal Hizmetler Departmanından onay aldı. Lansmandan sonra yapılan açıklamalara göre yeni stablecoin, geleneksel bankacılık ve kripto para birimleri arasındaki uçurumu kapatmak için tasarlandı. Gemini Dollar (GUSD) geleneksel bir fiat para biriminin istikrarına ve kredibilitesine sahip olacak. Bununla birlikte The Gemini Dollar, kriptolar tarafından sunulan hareket kolaylığı ve merkezi olmayan bir sisteme sahip olacak.

Tether şu anda pazardaki en büyük 8.kripto para ve yeni stablecoin de benzer bir işleve sahip olacak. Bununla birlikte, geçtiğimiz günlerde teknik kusurlarla ve güven problemleri ile uğraşıldığı belirtildi. Birçok kişi bu adımın, kripto pazarlarını manipüle etmek için kullanılacağını öne sürüyor.

CNBC ile yaptığı röportajda Tyler Winklevoss şu açıklamalarda bulundu:

ABD dolarını Blockchain’e getirmek ve onları 7/24 sınırsız bir biçime sokmak gerçekten bir “mesele”. Tekliflerin hiçbirinin problemlerin çözümünde yeterli iş yapmadığını düşünüyorum. The Gemini Dollar, dünyanın ilk düzenlenmiş stablecoini olacak.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin