Afrika'nın Bitcoin hacmi rekor üstüne rekor kırıyor!
Afrika'nın Bitcoin hacmi rekor üstüne rekor kırıyor!

Afrika’da kripto paraya ilgi artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Afrika’da kripto pazarında giderek artan sayıda gelişmeler yaşanıyor ve artan bu gelişmeler yeni teknolojide kıtanın en gelişmiş bölgelerden biri olacağına işaret ediyor.

Afrika’da kripto ve Bitcoin Google aramalarında birinci

Bugün, bir şirketin küresel bankacılık kurumu, Güney Afrika’daki teknoloji gelişimi için “En İyi Dağıtık Defter Teknolojisi Girişimi” ödülünü kazandığını açıkladı. Ödülün verildiği Güney Afrika, Google Trends‘e göre, arama motorunun Bitcoin terimine ilgi gösterdiği birinci ülke. Dünyanın ikinci en yüksek Bitcoin aramalarının yapıldığı ülke ise Gana.

 

Bu, durum birtakım Afrika ülkelerinde, kripto geliştiricilerinin yaptığı çalışmalara artan bir ilgi olduğunu gösteriyor. Binance CEO’su, geleneksel bankacılık kurumlarının egemenliğinin bulunmadığı kıta da kripto paraların gelişme potansiyeli nedeniyle, Afrika’ya yatırım yapmanın, yüzyılın en iyi ticareti olabileceğine inandığını belirtiyor.

Cordano Afrika pazarına açılacak

Bir video açıklamasında Cordano CEO’su, şirket için gelecek planları arasında Afrika’nın büyük bir pazar olarak görüldüğünü açıkladı. Bu açıklama, Cardano’nun sadece gelişmiş ülkelerde iş yaptığını söyleyen yorumculara kısmen yanıt oldu. Ayrıca Cardano, Afrika devlet başkanları ve Afrika teknoloji merkezleri, sosyal, ekonomik ve politik sorunları çözmek için Blockchain teknolojisinin muazzam bir potansiyeline inandığını görüşmelerde dile getirdiklerini söyledi.

Afrika çeşitli bir bölgedir, genel olarak kripto paralara ilgi alanları gelişiyor. Kıta’nın her yerinde, kripto tarafından desteklenmesi için ideal bir hedef haline getirilen benzersiz ihtiyaçlar var. Büyük ölçüde gelişmesi gerekli olan ülkelerin çoğunu temsil ediyor ve bu nedenle sadece yatırım için çok önemli bir pazar değil, aynı zamanda teknolojinin küresel zenginliği ve erişimi arttırmaya hizmet edebileceği bir alan olabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin