Yeni stablecoin StableUSD Tether'e rakip olmaya geldi!
Yeni stablecoin StableUSD Tether'e rakip olmaya geldi!

Yeni stablecoin StableUSD Tether’e rakip olmaya geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto girişimi Stably yeni stablecoin’ini duyurdu. StableUSD (USDS) ABD dolarına sabitlenecek ve görünen o ki Tether (USDT) ile rekabet amacıyla piyasaya sürülüyor.

StableUSD dalgalanmalardan etkilenmeyecek

Bir blog gönderisinde Stably şöyle açıkladı:

StableUSD, piyasada gerçekleşen sert dalgalanmalarda yatırımcıları koruyacak bir liman. Ayrıca bu kararlılığı sürdürebilmek için transparanlık ilk ve en değer verdiğimiz koşul. Bu konuda yaptığımız ortalıklarla bireysel ve şirket yatırımcılarımıza gerçek zamanlı verileri sunmayı amaçlıyoruz.

Kararlılık ve ransparanlık için PrimeTrust

Yeni coin’i USDS’in marketteki değerini sabit tutabilmek için sağlam adımlar atmaya çalışan Stably, Nevada merkezli PrimeTrust’la ortaklık kurdu. Ortaklık sonucu geliştirilen platformda yatırımcılar rezervlerde bulunan yatırım miktarını eş zamanlı olarak takip edebilecek. Bu Tether’in yetersiz transparanlığının yol açtığı dedikoduların USDT’yi fazlasıyla kötü etkileyerek 1 dolar seviyesindeki kararlılığını sürdürememesine ithafen bir hareket olabilir.

Stablecoin yağmuru

Son zamanlarda başlatılan Paxos Standard (PAX) ve Gemini Dollar (GUSD) gibi coin’lere ek, Huobi ve OKEx’in konu ile ilgili yeni atılımları ve fiat destekli stablecoin girişimleri StableUSD’yle beraber bir stablecoin yağmurunun başlangıcı mı? Kripto Para Haber’le takipte kalın.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Flaş gelişme: Deltec Tether’in hesap bakiyesini açıkladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin