Google arama verileri: Bitcoin, kripto para teriminden 10 kat daha popüler
Google arama verileri: Bitcoin, kripto para teriminden 10 kat daha popüler

Google arama verileri: Blockchain artık kripto paralardan daha popüler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sayılar yalan söylemez… Google arama verileri, insanların son dönemde Blockchain’e daha fazla ilgi göstermeye başladığını ortaya koyuyor.

Google arama verileri: Bitcoin, kripto para teriminden 10 kat daha popüler

Geçtiğimiz yılın sonunda başlayan kitlesel heyecan döngüsünün takiben Google Trendler’den elde edilen veriler, “Blockchain” teriminin “kripto para” terimine göre daha popüler bir arama kriteri haline geldiğini öne sürüyor.

Blockchain ilk kez Temmuz ayında kripto parayı geçti. Daha sonra Eylül ayından beri de sürekli olarak kripto paradan daha fazla aranan terim oldu. Yine de Bitcoin, şimdiye kadar en çok aranan “kripto” terimi olmaya devam ediyor. Google Trendler, “Bitcoin”in “kripto para” ve “Blockchain” gibi terimlerden yaklaşık 10 kat daha popüler olduğunu gösteriyor.

Eğilimler, yalnızca bir arama teriminin göreceli popülaritesini gösteriyor

2017’nin kripto yükselişinden önce, veriler “kripto para birimi” ve “Blockchain” terimleriyle ilgili aramaların son beş yıl içinde popülaritesinin nispeten yakın kaldığını gösteriyor. Eğilimler, yalnızca bir arama teriminin göreceli popülaritesini gösteriyor. Bu nedenle, “Blockchain” ve “kripto para”  aramalarının gerçek sayılarının ne olduğunu söylemek mümkün değil.

Thenextweb

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin