ADA coin

Bir sonraki boğa koşusu için en iyi altcoin seçimi: Ünlü analist neden ADA coini seçti?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son dönemde satın alma baskısıyla kayda değer bir yükseliş yaşayan Cardano (ADA), hacim dengesizliğine karşın istikrarlı bir büyüme sergiledi. Birkaç haftadır yükseliş hareketini koruyan dijital varlık, kritik destek seviyesinde önemli bir yükseliş ivmesi yakaladı. Bununla birlikte bir süredir yatay hareket eden kripto para piyasası, toparlanma belirtileri göstererek yaklaşmakta olan boğa koşusu için yatırımcıya güven veriyor.

Bir sonraki boğa koşusunda yüksek potansiyeli dijital varlıklardan biri de ADA tokeni oluyor. ADA coin, blockchain ve yapay zekâ endüstrilerinde faaliyet gösteren Crypto Capital Venture şirketinin kurucusu Dan Gambardello tarafından ele alınıyor ve analist dijital varlığın farklı senaryolar etrafında yükselişi inceleniyor.

ADA coinin fiyat performansı: Yükseliş sürecek mi?

Son bir haftadır satın alma baskısıyla yükseliş yaşayan ADA coin, kritik destek seviyesi 0,50 dolar bölgesini aşmayı başardı. Geçtiğimiz bir hafta içinde yüzde 3 yükseldi ve bu yazının yazıldığı sırada 0.5362 dolardan işlem görüyor. Altcoin üzerindeki satın alma baskısı, varlığın 0,55 dolarlık direnç noktasını test etmesini sağlayabilir.

ADA coin
1 haftalık ADA fiyat grafiği

Bu seviyenin üzerinde bir kırılma altcoinin 0,60 dolarlık seviyeye doğru yükselmesinin önünü açabilir. Öte yandan zincir üstü metrikler ve dijital varlığın işlem hacminin son 24 içinde yüzde17 düşmesi, coinin pozisyonu için kritik senaryoları akla getiriyor. Altcoin için göstergeler kısa vadede yükseliş işareti verirken uzun vadede de ise fiyat hareketi belirsizliğini koruyor. Buna karşın Dan Gambardello varlık için iyimserliğini koruyor.

Cardano, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir mi?

Kripto para piyasasını yakından takip eden Dan Gambardello, en son paylaştığı YouTube videosunda ADA’nin Bitcoin halving öncesinde BTC ile aynı yükseliş hareketlerini gösterdiğini ifade etti. Her iki dijital varlığın teknik grafiklerini içleyen Dan, yükselen piyasa döngüsü içinde tokenin, beklentilerin üzerinde seyrettiğini dile getirdi. Ayrıca önceki BTC yarılanmasında altcoinin tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştığını hatırlattı.

Bitcoin halving
Bitcoin yarılama döngüleri / Kaynak:Tradingview

Altcoine ait geçmiş teknik grafikler incelendiğinde 2020 yılında gerçekleşen Bitcoin yarılanmasında varlık 3 dolar seviyesine çıkarak yaklaşık 2700’lük muazzam bir yükseliş sergilemişti. Bunun ardından bir yıl sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 dolara yükselmişti. İlerleyen süreçte hem geniş piyasa şartları hem de altcoinin hareketler ile ADA coinin ATH’si önemli ölçüde düşmüştü.

Gambardello, bu sefer sürecin farklı işleyeceğine inandığını açıkladı ve fiyat tahminlerini bu doğrultuda yaptığını belirtti. Kurucunun Cardano fiyat tahmini ise 1800’lük bir kazanç öngörüyor ve altcoinin bir sonraki boğa koşusunda 10 dolara kadar çıkabileceğini tahmin ediyor. Analistin önceki tahminleri ise daha da yüksek ve  altcoinin 11 dolara yükseleceğini öngörmüştü.

Analistin bu görüşlerinin arkasında ADA coinin DeFi işlevindeki gelişmeler yer alıyor. Son olarak analist, ETH ile Cardano coini karşılaştırarak bir sonraki boğa koşusunda hangi varlığın piyasa değerinde yükseliş görülebileceğini belirtti ve ETH’nin bundan uzakta olduğunu dile getirdi.

Bitcoin yarılanması boğa koşusu başlatabilir mi?

Analist Dan Gambardello, güncel videosunda ve önceki videolarında BTC halving etkinliğinin boğa koşusu için katalizör görevi göreceğini belirtmişti. Güncel videosunda ise boğa koşusunun Nisan 2024’te yarılanmadan hemen sonra gerçekleşeceğini dile getirdi.  Bu görüşünü önceki yıllarda gerçekleşen yarılanma etkinliklerine ait grafikler ile destekledi ve yükseliş hareketinin her zaman etkinlik sonrası başladığına dikkat çekti.

Bitcoin fiyat hareketlerini uzun dönemlik grafikleri uzaklaştırarak eşdeğer yükseliş eğrilerini tespit eden analist, ADA ve ETH için de aynı sonuca ulaştığını dile getirdi. Bu verilerden yola çıkarak kripto para piyasasının bir ralli için hazır olduğunu ifade etti ve aynı zamanda Bitcoin ETF’leri ile lider dijital varlığa yönelik taleplerin arttığının altını çizdi.

Bitcoin yarılanmasının piyasada olumlu bir ivme yapacağı konusunda analistler ortak görüşe sahip. Ayrıca altcoinlerle birlikte meme coinler ve listelenmeye hazırlanan yeni coinlerin de yarılanma etkinliğinden olumlu etkileneceği düşünülüyor.

Oyna kazan temalı yeni bir token: Meme Kombat

Yapay zeka destekli arenada oyna kazan prensibiyle geliştirilen yeni bir token olan Meme Kombat, 10 milyon dolarlık hedef için son etaplara yaklaşıyor. Nihai birikime ulaştığı zaman kripto para borsalarında listelenecek olan MK token, 11 meme coin karakterinin rekabetçi ve eğlence dolu karşılaşmaları ile kullanıcıları kendine çeker. Enerjik ve dinamik bir seyirci kitlesi ile canlı bir topluluk içinde yer almaya fırsat veren proje, topluluk odaklı büyümeyle viral olma yolunda ilerliyor. Ön satış aşamasında güncel verilere göre 8,400 milyon birikim toplayan Meme Kombat (MK), katılımcıları için birçok farklı yöntemle kazanç elde etmeyi mümkün kılıyor. Öncellikle aktif ve bahis seçenekleri ile arena savaşlarının bir parçası olmayı mümkün kılıyor ve yüzde 125’lik yüksek AYP oranı ile kazanç elde etmeyi sağlıyor. 

Güncel veriler açısından bakıldığında MK tokeni şu anda yalnızca kendi resmi web sitesi üzerinde satın alınabiliyor. Listelenmeden önce düşük fiyatlar ile satın alınacak tokenler arasında yer alıyor ve güncel fiyatı 0,279 dolardır. Son olarak Meme Kombat satın almak için ETH ve USDT ile kolay ödeme seçeneklerinden biri tercih edilebilir.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

newsbtc

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin