Bitcoin'in mucidi bulunmuş olabilir! Solotshi, Satoshi Nakamoto mu?
Bitcoin'in mucidi bulunmuş olabilir! Solotshi, Satoshi Nakamoto mu?

Bitcoin’in mucidi bulunmuş olabilir! Solotshi, Satoshi Nakamoto mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hapse atılan bir kişi olan Paul Solotshi Calder Le Roux’un, Bitcoin’in mucidi olduğu öne sürülüyor.

Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto’nun kim olduğuna dair yeni kanıtlar

Solotshi ve Nakamoto’nun yazıları ve dillerinde güçlü benzerlikler var. Bu nedenle bazı insanlar Bitcoin’in mucidinin Paul Solotshi Calder Le Roux olduğuna inanıyor. Gizem her zaman Satoshi Nakamoto’nun tam olarak kim olduğu hakkında oldu, şimdi potansiyel olarak kim olabileceğini düşündüren çok fazla kanıt var.

46 yaşındaki bir suçlu olan Paul Solotshi Calder Le Roux, şu anda parmaklıklar ardında zaman geçiriyor ve yakın zamanda dışarı çıkamayabilir. Paul Solotshi Calder Le Roux, E4M ve TrueCrypt yazılımlarının (Satoshi Nakamoto’nun sözde 1 milyon BTC’sini kilitlemek için kullandığı kriptografi şifreleme yazılımı) yapımcısı.

Paul Solotshi Calder Le Roux, Satoshi Nakamoto mu?

Ayrıca 1998’de Bitcoin’in whitepaper’ındakine benzer bir manifestoya sahip olduğu söyleniyor. Yazım tarzı, benzer yazım ve dil Satoshi’ninkine benzer. Paul Solotshi Calder Le Roux, sahte bir kartel patronu, uyuşturucu kaçakçısı, silah satıcısı ve en iyi kripto programcısı olarak biliniyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin