Galaxy Digital, Bitcoin madenciliği için yepyeni bir adım attı
Galaxy Digital, Bitcoin madenciliği için yepyeni bir adım attı

Yeni rapor: Bitcoin ve kripto para piyasası Şubat ayında yükselişe geçebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto meraklıları, kripto para piyasasının en kısa sürede yükselişe geçmesini bekliyor. Geçen yıl, dijital varlıklar için fiyat hareketi açısından olumlu değildi, bu nedenle genel pazarı etkiledi. Kripto kurumsal broker’ı SFOX’a göre, piyasa Şubat ayında yükselişe geçiyor olabilir.

Kripto para piyasası Ocak ayında sürekli düşüş yaşadı

Ocak ayında, Piyasa Endeksi, volatilite, korelasyonlar ve diğer ölçümler ile ilgili olarak, Şubat 2019’a kadar hafifçe yükselişe geçti. Aynı zamanda, en popüler dijital varlıklar, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH ), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) geçtiğimiz ay 30 günlük tarihsel oynaklıklarında istikrarlı bir düşüş yaşadı.

Piyasadaki oynaklık Şubat ayında artabilir. CBOE ve CME vadeli işlemlerinin başlama tarihleri sırasıyla 13 ve 22 Şubat tarihlerinde planlamaktadır. Aynı zamanda, Ethereum Constantinople hard forku, piyasaya ayrı bir değer katabilir.

Kurumsal yatırımcılar piyasaya ilgisiz

SFOX tarafından yayınlanan raporda şu ifadelere yer verildi:

Hesaplamalar ve analizlerimize dayanarak, 2019’a doğru orta derecede düşüş gösteren SFOX Çok Faktörlü Piyasa Endeksi, Şubat 2019’a girdiğimizde hafifçe yükselişe geçti. Bu endeksin aylık değerini tescil kullanarak belirliyoruz.

Aralık 2018’de artan oynaklıktan sonra, Ocak ayında dijital varlıklar çoğu zaman yatay seyretti. Aynı zamanda, kriptoda kurumsal ilginin azaldığı görülüyor.

Dijital varlıkların son aylarda kaybedilen fiyatlarının bir kısmını geri kazanmaya başlaması çok önemli olacaktır. Ancak, piyasanın düşüşünü sürdürdüğü görülüyor. Önümüzdeki birkaç ay içinde Bitcoin’in daha da düşebileceğine inanan birkaç analist var.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin