AZ FundChain
AZ FundChain, ROSCA Finansmanını şeffaf, yaygın ve erişilebilir yapmaya hazır

AZ FundChain, ROSCA Finansmanını şeffaf, yaygın ve erişilebilir yapmaya hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan Blockchain tabanlı AZ FundChain platformu, geleneksel ROSCA fonları alanında var olan tüm sorunları gidermek için oluşturuldu.

Günümüzde özel finansmanın en popüler yollarından biri ROSCA finansmanı olarak biliniyor. (“para çemberleri” olarak da adlandırılmaktadır). Ancak bu çemberlerin (yatırımcılar) popülerliğine rağmen, örgütlerinin geleneksel yaklaşımı çok şeffaf ve açık görünmüyor. Bu durum dürüst insanlara yeterince güven vermiyor.

Günümüzde finansman projelerinin bir yolu olarak kitle fonlaması, büyük bir popülariteye sahip olabilir. Bilim ve araştırma, emlak, hayırseverlik ve sivil projeler ve diğerleri dahil olmak üzere çok çeşitli alanlarda kullanılmakta.

İstatistiksel veriler, geçen yıl dünya çapında kitle fonlaması yoluyla toplanan para miktarının bir önceki yıla göre yüzde 167 oranında arttığını ve bu rakamların daha da artacağına inanıldığını gösteriyor. Ancak, birçok insanın bununla uğraşmasını engelleyen ve bu yolla para kazanmasının önünde bazı riskler var.

AZ FundChain ekibi, ROSCA finansmanında mevcut sorunları çözmenin bir yolunu buldu ve bu çözümü sunmaya hazır.

AZ FundChain Nedir?

FundChain, kullanıcıların geleneksel para çemberleri ve kitle fonlamada var olan sorunları aşmalarına yardımcı olmak için oluşturuldu. Bu platform Blockchain üzerine kurulu ve tamamen merkezsizleştirilmiş. Kullanıcı dostu mobil uygulaması ile yatırımcılar ve kitle fonlaması ile ilgili finansal hizmetlere ulaşmak mümkün.

Uygulama, dolandırıcılık ile ilgili riskleri en aza indirmek için tasarlanmış bir kimlik doğrulama özelliğine sahip. Sahte hesap oluşturma fırsatını ortadan kaldırmak için FundChain Müşterinizi Tanıyın (KYC) işlemlerini uygulayacak.

Platform, tamamen şeffaf bir ortam sağlamak için doğrulanmış profillerin derecelendirmelerini sağlayacaktır. Kullanıcılar bir para çemberine katılmadan veya organize etmeden önce birbirleriyle özel mesajlar yoluyla iletişim kurabilecekler.

Şeffaflık, tüm süreçleri yüzde 100 adil ve açık hale getirmek için ekibin mümkün olan her şeyi yapmasının nedeni olan projeler için en önemli değerlerinden biri.

AZ Tokenleri ve Geri Alma Etkinlikleri

Platformda, AZ adlı Ethereum Blockchain üzerine, platformun ücretlerini kabul edeceği ERC20 tabanlı token kullanılıyor. Ekip, kazanç ve gelir iş modeline göre FundChain sistemini kuruyor.

Platform, her katılımcıdan para çemberine yapılan her para çekme işlemi için yüzde 1 ücret talep edecek. USDC’den elde edilen (daha fazla istikrar sağlayacak) artan gelir, toplam token arzını azaltacak ve piyasadan AZ tokenleri almak için kullanılacak.

USDC kullanımı, para çekme veya para yatırma işlemlerinde kayıp olmamasını sağlamak için oldukça önemli. Para çevrelerinin organizatörleri bunları Ethereum veya USDC’ye dayanarak oluşturabilecekler. Ethereum aracılığıyla toplanan ücretler otomatik olarak USDC’ye çevrilecek.

Her ay, AZ tokenlerini satın almak için 1 dolar karşılığında bir geri alım etkinliği düzenlenecek. 1 USDC, 1 AZ tokenini geri satın almak için kullanılacak. Kullanıcılar ve yatırımcılar bu süreçte yer alma olanağına sahip olacaklar ve bunu yapmak için AZ tokenlerini, her geri alım etkinliğinden önce FundChain platformunda yayınlanacak olan istikrar fonu akıllı sözleşmesine göndermeleri gerekecek. AZ tokenlerini belirtilen adrese gönderenler aynı miktarda USDC alırlar.

Şu anda, projenin ICO’su devam ediyor. Özel satış ocak ayında başladı ve halka arzın planlandığı gibi Mart ayına kadar sürmesi planlanıyor.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin