IOST
Yeni nesil Blockchain IOST, şimdi Node başvurularını kabul eden Mainnet lansmanı için vites yükseltiyor

Yeni nesil Blockchain IOST, şimdi Node başvurularını kabul eden Mainnet lansmanı için vites yükseltiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni nesil bir Blockchain olan IOST, 50 günden daha kısa bir süre içinde piyasaya sürülecek Mainnet kurulumu ile Ethereum ve EOS gibi eski ağlarla rekabet etmeye hazırlanıyor. Yenilikçi fikir birliği mekanizmaları, yönetişim modeli ve ağdaki ödül paylaşımı ile IOST, EOS’un daha merkezsiz ve mainnet açılışında 6000 TPS ile Ethereum’dan 400 kat daha hızlı olması beklenen versiyonunu yayınlayarak önemli bir pazar payı kazanmayı hedefliyor.

IOST mainnet lansmanı için 50 günden az bir süre kaldı

IOST’un hem Node’ler hem de ağ kullanıcıları için yeni bir ödül paylaşımı ve teşvik mekanizması kullanması nedeniyle talebin yüksek olması bekleniyor. Token sahipleri, Node’leri belirleme ve oylama için ödüllendirilirken Node’ler, blok üretim ödülleri ve ağa dahil olan kullanıcıların ücret paylaşım mekanizmasından yararlanacaklar. Bu, Dapp geliştirme ekipleri, borsalar ve Node çalıştıran cüzdan sağlayıcılar gibi ürün ve hizmet sağlayıcılarının, yalnızca kullanıcı kazanımıyla da önemli bir kazanç elde edebileceği anlamına geliyor.

Bir endüstride ilk olarak, ağın başlatılması ilk Node’ler için bir ERC-20 seçimi ile desteklenecek. Tarafsızlık ve merkezsizliği sağlamak için seçmenlerin katılımı çok fazla teşvik ediliyor. Öyle ki işaretlenmiş ve oy kullanmış tokenler yıllık yüzde 25 getiri elde edecek. Tokenleri tutmak ve işaretlemek çok kârlı olacağından ekip, Mainnet’in piyasaya sürülmesiyle talebin artmasını bekliyor.

Bu noktada önemli olan konu, Node operasyonu ve oy kullanmanın, teknik bir engel oluşturmadan son derece kolay olmasıdır. Şirketin yenilikçi oylaması GUI sayesinde, herkes kolayca bir Node kurabilir/belirleyebilir ve tokenleri ile oy kullanabilir. Ethereum ve EOS gibi platformlarda bulunan teknik katılım engelini kaldıraran ekip, plansız ve teknik konularda yeterli bilgiye sahip olmayan kripto meraklılarından çok daha fazla ilgi görebilir. Buna bağlı olarak, seçmen katılımının yüksek olması ve genel oy kullanma oranlarının etkili olabileceği Node’lerin kayda değer kârlar elde etmeleri bekleniyor.

2019 IOST’un yılı olabilir

2019 yılının, son Coinbase listeleme haberi, EOS’dan ayrılıp IOST ekosistemine katılan birkaç yüksek profilli proje ve IOST platformunda inşa etmek için fon alan birden fazla Dapp ekibi ile birlikte IOST için heyecan verici bir yıl olması hedefleniyor.

Başvurular hala açık ve şirket, ilgili kişi ve ekipleri başvuru yapmaya teşvik ediyor. Aynı zamanda IOST, tüm detayları ve başvuru prosedürünü içeren Node el kitabını da yayımladı.

Yeni nesil Blockchain ekibi ayrıca yakın zamanda yeni kullanıcıların network’a kolay giriş yapabilmeleri için bir açıklayıcı video yayınladı. İlgili videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

IOST

Web Sitesi – Facebook – Twitter – Telegram – Reddit – Medium – GitHub

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin