Almanya'nın en büyük ikinci borsasından yeni Bitcoin borsası
Almanya'nın en büyük ikinci borsasından yeni Bitcoin borsası

Ünlü yatırımcı Fred Wilson kripto için 2019 görünümünü yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü Risk sermayesi yatırımcısı Fred Wilson, web sitesinde 2019 yılında neler olabileceğine dair tahminlerini yayınladı.

Tahminleri siyaset, küresel ekonomi, borsa, kripto para dahil olmak üzere teknoloji şirketlerinin söylediklerinden alıntı yaparak, “Bu blogda 2019 için yaptığım herhangi bir öngörü, kripto hakkında bazı düşüncelere değinmeden tam olmaz” dedi.

Öngörülerine Meclis’in Robert Muller’in yasadışı faaliyetleri hakkındaki raporuna verdiği tepki nedeniyle Cumhurbaşkanı Trump’ın düşüşünü öngörerek başladı.

“Washington dramı”, bir şekilde ABD ekonomisini, sermaye piyasalarından daha düşük bir ekonomiyle sonuçlanan faiz oranlarından başlayarak ciddi şekilde etkileyecek.

Bununla birlikte, Twitter, Tumblr, Foursquare, Kickstarter ve MongoDB gibi çeşitli Web 2.0 yatırımlarının arkasındaki adam, krizin girişim​/teknoloji ekonomisi tarafında yaşanmayacağına inanıyor.

Wilson, makro eğilimin, teknik ve yaratıcı yeniliklerden her şeyden önce başlatıldığı gibi girişim​​/teknoloji ekonomisini etkilemeyeceğine inanıyor.

Fred Wilson’un kripto endüstrisi hakkında görüşleri

Sanırım büyük sermayeli, likit ve kalıcı kripto tokenlerde dibin görülme sürecinde olduğumuzu düşünüyorum. Fakat bu süreç 2019’un büyük bir bölümünü kaplayabilir.

Ayrıca, “Bir miktar yükseliş rallisi göreceğimizi umuyorum, ardından düşük seviyeleri tekrar test etme konusunda baskılar görebiliriz. Sanırım bu dipten çıkarma süreci 2019’da biter ve kriptoda yavaş yavaş yeni bir yükseliş aşamasına girebiliriz. ”

Wilson, bir sonraki yükseliş aşamasının, Filecoin ve Algorand projesi gibi 2017’den bazı projelerin vaatlerinin yerine getirilmesiyle tetiklendiğini düşünüyor.

Ayrıca, Ethereum’a meydan okuyacak bir dizi “gelecek nesil” akıllı sözleşme platformu görme beklentisinden bahsetti. Ardından Ethereum’un liderliğini bir dizi önemli sistem iyileştirmesiyle savunuyor.

Bunun yanı sıra, Union Square Ventures kurucu ortağı, özellikle gelişmekte olan ülkelerde stabil coinler, NFT/kripto varlıklar/ kripto oyun sektörü ve kazan/harca olanakları yoluyla daha geniş çapta bir kripto para adaptasyonu görmeyi bekliyor.

Kripto endüstrisine yönelik bu tür yükseliş tahminlerine sahip olan Wilson, özellikle yüksek kaliteli projelere “zarar verecek” “yanlış yönlendirici düzenleyicilerin” eylemleriyle ilgili olarak hala bazı endişeleri olduğunu belirtti.

Dahası, dolandırıcılık, başarısız projeler gibi kriptoların karanlık yüzü ve yatırımların kaybedilmesi, 2019 yılında “sektörde bir sürüklenme”ye neden olabileceğini söylerken hala varlığını sürdüreceğini düşünüyor.

Ancak, herkesin girişimde bulunmasına ve ilerlemesine olanak sağlayan yeni gelişen teknolojilerde her zaman bu tür durumların olabileceğini de vurguluyor:

İzinsiz inovasyon zamanla en fazla kazancı sağlıyor ama aynı zamanda kaçınılmaz kötü oyuncu ve eylemlerle birlikte geliyor. Ben karamsar mıyım? Duruma şüpheli bakıyorum ama değilim. Hatta İnanılmaz derecede iyimserim… 2019’un olağanüstü geçeceğine inanıyorum.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin