Yeni kripto düzenlemeleri Hollanda’dan geliyor
Yeni kripto düzenlemeleri Hollanda’dan geliyor

Yeni kripto düzenlemeleri yolda: Hollanda kripto para düzenlemelerini araştırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hollanda Merkez Bankası, kara para aklama ile mücadele etmek için yeni kripto düzenlemeleri yapmaya çalışıyor. Bu yeni düzenlemeler nedeniyle kripto para birimi sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin artık merkez bankasından bir lisans almaları gerekecek.

Yeni kripto düzenlemeleri Hollanda’dan geliyor

Hollanda, kripto para birimi endüstrisi içindeki şirketler için gerekli düzenlemeleri araştırıyor. Hollanda Merkez Bankası, kara para aklama ve terörün finansmanı iddiaları ile mücadele etmek ve önlemek için çalışıyor. Bu nedenle dijital para birimi organizasyonlarının ülkenin merkez bankasından işletme lisansı alması gerekecek.

Bitcoin gibi dijital varlıkların suçla ilgili faaliyetlerde kullanılmasını önlemek amacıyla, Nederlandsche Bank yeni bir taslak mevzuat hazırlıyor. Daha önce birkaç ülke benzer nedenlerle kripto paraları düzenlemek için yasalar çıkardı. Şirketlere bu yeni lisansın verilmesi için, bir dizi KYC kontrolüne ek olarak “olağandışı işlemleri” rapor etmeleri gerekiyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin