Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Yeni haftaya başlarken: Kripto para piyasalarında son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

27 Mayıs Pazartesi kripto para piyasalarının haftaya olumlu bir hava ile başladığını görüyoruz. Dün 250 milyar dolar seviyelerinden başlayan hızlı fon girişi ile piyasalara toplamda 22 milyar dolar girdiği görüldü. Şu an ise Toplam pazar değerinin 269 milyar dolar seviyesinde olduğunu görüyoruz.

Yeni gelen fonlar ile kripto para piyasalarında önemli yükselişler görülürken buna bağlı olarak işlem hacminin son 24 saatlik zaman diliminde ortalama 91 milyar dolar seviyesinde olduğu kaydedildi.

27 Mayıs ilk 10 kripto parada son durum

Dünkü sıçrama ile 9.000 dolar potasına giren Bitcoin (BTC) yüzde 10’a yakın bir artış kaydetti. İlk 10 kripto parada da ortalama yüzde 10 yükseliş görülen yüksek değerli kripto paralar şu an olumlu bir görünüm sergiliyor. Buna göre gün içi kritik noktaları olarak belirlediğimiz ilk 10 kripto para biriminin destek, direnç ve pivot seviyelerini şu şekilde hesapladık.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin