Ripple için önemli bir gelişme: Yedi banka daha XRP dedi!
Ripple için önemli bir gelişme: Yedi banka daha XRP dedi!

Finansal şirketler Ripple’ın, xRapid ürününü test ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Farklı ülkelerden finans şirketleri, Ripple’in xRapid ürününü sınır ötesi ödemeler için kullanma olasılığını analiz ediyor. Bu şirketler arasında Tayland’daki Siam Ticaret Bankası (SCB) ve MoneyNetInt bulunuyor. Bu araştırmalar, Ripple’ın ürünleri ile ilgilenen ve neler sunabileceği ile ilgili birkaç şirketin var olduğunu göstermektedir.

Finansal şirketler Blockchain ve Ripple’a yaklaştı

Twitter’da bir kullanıcı SCB Tayland’a, Ripple protokolü tarafından kullanılan dijital para birimi olan XRP ile çalışıp çalışmayacaklarını sordu. Şirket tanınmış sosyal ağda Ripple için Blockchain Teknolojisini kullanacaklarını söyledi, ancak XRP için biraz daha beklemek zorunda olduklarını vurguladı.

https://twitter.com/JorgeGarciaDe16/status/1130311355515510785

Aynı zamanda, İngiltereki platform, MoneyNetInt, XRP kullanacak. Döviz bürosu ayrıca Ripple’ın xCurrent’in de müşterisidir. Aynı zamanda, şirket ayrıca XRP ve kripto varlıklarının piyasaya sağlayabileceği hız ve likidite talebinde artış olduğunu söylüyor.

Şu anda, talep üzerine likidite sağlamak için Ripple ve XRP dijital para birimini kullanan şirketler var; bu firmaların nostro ve vostro hesapları ve bunlarla ilişkili maliyetlerle uğraşması gerekmediği anlamına geliyor.

Dahası, Ripple ayrıca BitRain’in piyasadaki dibine ulaşmaya yakın olduğu Ekim 2018’de ticari kullanım için xRapid’i piyasaya sürdü. Şu anda, şirket Meksika’dan Filipinler’e bir rota belirleyebildi. İki ülke arasında para taşımak için platformu zaten benimsemiş olan Mercury FX gibi bazı firmalar var.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin