Yeni gün yeni rekor! Bitcoin 26.000 doları geçti - Piyasada son durum
Yeni gün yeni rekor! Bitcoin 26.000 doları geçti - Piyasada son durum

Yeni gün yeni rekor! Bitcoin 26.000 doları geçti – Piyasada son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son yedi gün, kripto para piyasası için özellikle çalkantılıydı. Noel haftası genel olarak büyük bir dalgalanma gördü ve bu sefer, gündemdeki tek kripto para Bitcoin değildi.

Bitcoin 26.000 doları geçti

Bununla birlikte birincil kripto para birimi yaklaşık 1.500 dolar kazanarak haftaya başladı, ancak işler sonradan kötüye gitti. BTC 2.000 dolardan fazla düştü ve yaklaşık 22.000 dolarlık bir fiyata ulaştı. Ancak oradan toparlanmayı bildi.

Dün Bitcoin’in fiyatı biraz kararsız görünüyordu ancak 25.000 doların üzerine yeni bir yükselişe geçmesiyle işler hızla değişti. Bugün kripto para birimi bir adım daha yükseldi ve Binance’te 26.000 doları kırarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

SEC davası tüm piyasayı etkiledi

Ancak hafta, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından açılan dönüm noktası niteliğindeki bir dava nedeniyle tarihe geçmişe benziyor. Gözlemci, alanındaki en büyük şirketlerden biri olan Ripple’ı gündemine aldı.

Birkaç gün önce SEC, 1,3 milyar dolarlık kayıtsız menkul kıymetler teklifi gerçekleştirdiğini iddia ederek Ripple aleyhine resmi suçlamalarda bulundu. XRP’nin fiyatı %65’ten fazla feci bir düşüşle hemen tepki verdi. Bazı borsalar anında harekete geçti ve kripto para birimini listeden çıkardı.

O zamandan beri, XRP biraz iyileşmeyi başardı, ancak daha alması gereken uzun bir yolu var. Bu, aynı zamanda, çoğu son birkaç gün içinde önemli çift haneli kayıplar gördüğü için birçok altcoin tarafından yansıtıldı.

Noel günü olumlu geçti

Bununla birlikte Noel günü, çoğu altcoinin yeniden toplanıp iyileşmeyi başardığı için, Ethereum (ETH) fiyatının da 600 dolar seviyesinin üzerine çıkmasıyla birlikte umut getirdi. Her halükarda, piyasanın buradan nasıl gelişeceğini görmek çok ilginç çünkü SEC’in alandaki en büyük oyuncuların peşine düşmekten korkmadığı aşikar.

Diğer gelişmelere baktığımızda Ledger, kullanıcıların veritabanı ile ilgili büyük bir kişisel bilgi sızıntısı yaşadı. Şirket durumu bir şekilde düzeltmeye çalışan birkaç açıklama yaptı, ancak hasar söz konusu. Bu da endüstrinin karşı karşıya olduğu zorlukları bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin