BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Düzeltme kesildi, peki bitti mi?
BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Düzeltme kesildi, peki bitti mi?

Yeni Bitcoin fiyat tahmini: Lambo test sürüşüne çıkabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Halen, piyasa duyumları yükselişe geçmiyor, insanlar Bitcoin’in daha önce dibe vurduğunu veya BTC’nin dibe ne kadar yakın olmadığını doğrulayan işaretleri arıyor. Piyasadaki duyarlılıklar şu anda çok düşük ve Bitcoin fiyatındaki herhangi bir olumlu hareket ayılar tarafından bastırılıyor.

Bitcoin 30x artacak

Bununla birlikte, analistleri bir sonraki zirveyi tahmin etmekten alıkoymuyor. Kripto analisti Philip Swift, Bitcoin Network Momentum ve Wily Woo’nun tahminini birleştiren tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) ayı olayını ve gerçekleşme yılını paylaşıyor, “Artık Sonbahar 2023 için Lambo test sürüşüne çıkabilirsiniz!”

Kripto analisti olarak, Willy Woo tahminini önceden paylaştı ve şunları söyledi:

Fiyatı tahmin etmek bir top yakalamaya çalışmak ve hala yukarı doğru uçarken gözlerini kapatmak gibi bir şey. Yine de, bunu yapmak eğlenceli ve bir sonraki zirve merak konusu. Yeni zirve 2023’te geliyor hala dört buçuk yıl uzakta. Fakat bu sefer, son zirveyi 4x veya hatta 6x kadar aşacak.

Zirveye yavaş ve kararlı bir yükseliş

2017 olsaydı, 100 bin doların üzerindeki bir rakam gülünç olurdu, ancak 20 bin dolara yükseldikten sonra, Bitcoin fiyatına ilişkin tahminler 1 milyon dolara bile çıktığından, bu kesinlikle mümkün gözüküyor.

Canaccord Genuity Capital Markets analistlerine göre, bu kez Bitcoin 2021 Mart’ına kadar yavaş yavaş 20 bin dolara çıkacak ve süreç şu şekilde gerçekleşecek:

Geleceğe bakıldığında, eğer Bitcoin 2011-2017 yıllarındaki aynı eğilimi izlemeye devam ederse, sonuç şu ki, Bitcoin yaklaşık olarak şu an dipte ve yakında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara doğru yükselecek, teorik olarak bu Mart 2021’de gerçekleşecek.

Michael Graham ve Canaccord Genuity Capital Markets CEO’su Scott Suh’da şunları söyledi:

Söylenenlerin hepsi asılsız değildir, çünkü bu analistlere göre Bitcoin lehine çalışan çok sayıda somut katalizör vardır. Ölçekleme deki gelişmeler, gelişmekte olan ülkelerdeki büyüme ve bu yıl Bitcoin’in fiyatını artıracak olan Fidelity Digital Assets. Bunların hepsinin Fidelity liderliğinde 2019’un ilk yarısında kurumsal sahiplenme çözümlerinin başlatması bekleniyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin