Bitcoin için inanılmaz tahmin: Trilyon dolarlar kartlarda!
Bitcoin için inanılmaz tahmin: Trilyon dolarlar kartlarda!

Bitcoin yine yükselecek mi? Yıl içi bazı BTC tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019’daki Bitcoin (BTC) fiyatı, deneyimli analistlerin kısa vadede fiyatları tahmin etmesini zorlaştıran dalgalanma ile karakterize edildi.

Bitcoin (BTC) için bazı boğa tahminleri

  • Milyarder Bitcoin Tim Draper, Bitcoin’in 5 yıl içinde en popüler para birimi olacağına inanıyor.
  • Civic kripto şirketinin CEO’su Vinny Lingham, Bitcoin’in daha iyisi için bir yarış yapmadan önce kötüleşeceğini söyledi.
  • Bitcoin cash işleme şirketi Bitpay’ın işletme direktörü Sonny Singh, Bitcoin’in 2019’un sonunda 20.000 dolara ulaşacağına inanıyor.
  • Kriptografik araştırma şirketi Brave New’in CEO’su Fran Strajnar, Bitcoin fiyatının 1 Ocak 2020’ye kadar 200.000’e ulaşmasını bekliyor.
  • Kripto para borsası Bitmex CEO’su olan Arthur Hayes, Bitcoin’in 2018’de 50.000’e ulaşmasını bekliyordu, ancak ayı piyasası tahminlerini önemli ölçüde değiştirdi.
  • Ocak ayında Davos’un küresel Ekonomik Forumu’nda konuşan kripto para birimi fonu yöneticisi Jeet Singh, Bitcoin’in fiyatlarının 50.000’e çıkacağını öngördü.

Ayı senaryoları

Birçoğu, madencilerin karlılıktaki zorluklar ve kayıplar nedeniyle Bitcoin’den vazgeçmeye karar vermesi durumunda, Bitcoin’in büyük ölçüde düşmesinden korkuyordu.

Hardvard Ekonomisti Kenneth Rogoff’un öngörüsü, hükümetlerin Bitcoin gibi adsız kripto para birimlerine karşı çıkacağı konusundaki uzun süredir devam eden inancına dayanıyor. Rogoff’a göre, hükümet düzenlemeleri Bitcoin balonunu kıracak, ancak Wall Street’in öncüleri çok farklı yönlerde düşünüyor.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin