featured

Yeni Bitcoin adresleri ve altın haç sinyali, BTC fiyatının toparlanacağına işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) fiyatı güçlü bir konsolidasyona girdi ve bir süredir 29.000 dolar seviyesinde işlem görerek yatırımcıların bastırılmış fiyat oynaklığı arasında karışıklığa yol açtı.

Bununla birlikte Bitcoin için zincir üzerindeki veriler, ağ aktivitesinde genel bir iyileşme olduğunu gösteriyor. BTC fiyatı kısa süre önce 32.000 dolardan 29.000 dolara düzeltilirken toplam yeni Bitcoin adres sayısı artmaya devam etti. Kripto para analisti Ali Martinez durumu şöyle yorumladı:

“Fiyat ve ağ büyümesi arasındaki bu yükseliş farklılığı, istikrarlı bir uzun vadeli BTC yükseliş trendine işaret ediyor. Düşüşü satın alın!”

Zincir üzerindeki diğer göstergeler de Bitcoin için yükseliş momentumuna işaret ediyor. Martinez şöyle açıklıyor: “Tüm önemli dolar BTC osilatörleri (MVRV, aSOPR, Puell Multiple ve Reserve Risk) 0 çizgisinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Bu da süregelen fiyat düzeltmesinin sadece bir blip olabileceğini gösteriyor”.

Altın haç göstergesi, Bitcoin fiyatında toparlanmaya işaret ediyor!

Kripto alım satım analisti TradingShot, geçen hafta 4 Ağustos’ta TradingView’de yayınlanan bir yazıda Bitcoin’in tarihte üçüncü kez altın haç göstergesini geçtiğini belirtti. Dolayısıyla bu, yeni bir rekor seviyeye doğru yeni bir boğa rallisinin başlangıcı olabilir.

Altın haç deseni, kısa vadeli hareketli bir ortalama uzun vadeli bir hareketli ortalamanın üzerine çıktığında, yani 50 DMA 200 DMA’yı geçtiğinde gerçekleşir. Bu temelde kripto para birimi için olumlu bir eğilime işaret eder. Önceki iki altın haç örneğinde, BTC fiyatı daha sonra önemli ölçüde yükselmiştir.

Bitcoin

TradingShot, önceki altın haç döngülerine atıfta bulunarak BTC için bir sonraki yukarı yönlü hedefin mevcut ATH, yani 69.000 dolar olacağını belirtti. “Bitcoin’in gelecek yıl bu zamanlarda mevcut ATH’ye (69.000 dolar) ulaşmış olacağı adil bir tahmin olabilir.” dedi.

Bir Siyah Kuğu olayına benzeyen Mart 2020 COVID-19 çöküşünün benzersiz koşullarının olağan düzeni geçici olarak bozduğunu belirtmek önemlidir. Uzmanlar, 2024 yılında BTC’nin yarılanmasının yeni bir piyasa döngüsü başlatabileceğini öngörüyor. Ancak kısa vadede Bitcoin’in fiyatının 29.000 doların altına düşebileceğine dair endişeler var.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin