featured

Worldcoin projesi hakkında endişeler büyüyor: WLD bir sonraki LUNA mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto fenomeni Jordi Alexander, Worldcoin’in bir sonraki LUNA olabileceğine inanıyor. Mantle Network’da görev yapan Alexander, retina taramaları yoluyla biyometrik veri toplama da dâhil olmak üzere WLD’i çevreleyen kripto ekonomisi hakkındaki endişelerini dile getirdi.

Alexander kısa bir süre önce Crypto Banter’a verdiği röportajda kripto dünyasının en çok konuşulan projelerinden biri olan Worldcoin’i ele aldı. Worldcoin, ChatGPT’nin arkasındaki isim olan Sam Altman tarafından başlatıldı. Worldcoin Vakfı, dünyanın en büyük merkezi olmayan kimlik ve finans ağını kurmayı hedefliyor.

Worldcoin’in yerel token’ı WLD, projenin iddialı yol haritasının önemli bir parçası. Worldcoin Vakfı, başarısının WLD’nin benimsenmesine ve biyometrik taramalar yoluyla yeni kullanıcıları dâhil etmek için kullanılan Orb’ları üretme, dağıtma ve hizmet verme becerisine bağlı olduğunu kabul ediyor.

Worldcoin LUNA’nın yolundan gidiyor!

Alexander, WLD ve LUNA arasında bir karşılaştırma yaptığında başarı derecesini göreceğini ima etmek istemediğini dile getirdi. WLD’in LUNA ile aynı yolda olabileceğini patlama ve iflas içeren benzer bir kadere maruz kalabileceğini ima etmek istedi. Kripto para fenomenine göre, Worldcoin’in parasal işlemleri kolaylaştırmak için dijital bir temel para birimi olma hedefi, onu geçen yılki talihsiz çöküşünden önce LUNA ile aynı lige koydu.

Worldcoin

Alexander, WLD’in oluşmakta olan bir balonun tüm özelliklerini taşıdığını belirtti ve erken durdurulmazsa trilyon dolarlık bir balon hâline bile gelebileceğini ekledi. WLD, bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 36’dan fazla değer kazandı.

Bu ivme birçok yatırımcıyı harekete geçirerek tokena 266 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri kazandırdı. Yazı yazıldığı sırada WLD 2,27 dolardan işlem görüyordu. Kripto yorumcusu, piyasa yapıcıların grev fiyatlarına ulaşıp tokenı satacakları zaman momentumunun yaklaşık 2.80 dolarda tersine döneceğine inanıyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin