block.one
Yeni bir uygulama, cüzdan ya da sosyal ağ mı? Block.one 1 Haziran'da ne açıklayacak?

Yeni bir uygulama, cüzdan ya da sosyal ağ mı? Block.one 1 Haziran’da ne açıklayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS’un yazılım yayıncısı Block.One 1 Haziran tarihinde büyük bir duyuru yapacağını duyurdu. Duyurunun konusu henüz belli olmasa da yapılacak açıklama ile ilgili bazı söylentiler var.

Yapılacak olan bu duyuru, yeni bir sosyal ağdan yeni bir cüzdana kadar her şey ile ilgili olabilir. Biraz geriye gidersek son 1 yılda EOS’un en yakın rakibi Ethereum’dan daha iyi gösteren bazı alanlarda Blockchain tabanlı DApp’ler için en popüler platformlardan biri haline geldi.

EOS için görünen sorunun her ne kadar popüler işler yapsalar da Blockchain alanında elle tutulur başarılarının olmaması. Öyle gözüküyor ki EOS ekibi şimdi bunu değiştirmek istiyor.

Block.one CEO’su Brendan Blumer, geçtiğimiz haziran ayında Block.One’un dünyanın en performanslı Blockchain protokolü olan EOS’u sunduğunu söyledi. Bu Haziran ayında da bugün sorun yaşanan kişisel güvenlik altyapısı için teslimat güvenliği, uyum ve merkezsizlik konularına odaklandılar. EOS’un kurucusu Dan Larimer’in konuyla ilgili sözleri şu şekildeydi:

Zamanı geldiğinde, pazarlamamız kriptoda görülen her şeyin ötesinde olacak. Ancak pazarlayabilmeniz için önce kullanıcıları dönüştürebilen bir hizmete ve onları elinde tutabilecek bir hizmete ihtiyacınız var… Brendan Blumer Haziran ayında büyük hamleler yapmaya hazırlanan dünya standartlarında bir ekibi bir araya getirdi .

Block.one’ın hissedarlarından Galaxy Digital CEO’su ve Kurucusu Michael Novogratz twiti ise şu şekildeydi.

“Söylentilere yanıt vermek istiyorum. Galaxy hala block_one_’da bir hissedar, Biz EOS tokenlerinin büyük bir miktarına sahibiz ve @BrendanBlumer ve @ bytemaster7’nin liderliğine inanıyoruz. Haziran ayındaki duyuruları için çok heyecanlıyız. Portföyümüzü yeniden dengelemek için kâr aldı

Ve böylece geri sayım başladı. Block.one bile duyurularına bir geri sayım koyulan bir web sitesi açtı. Her ne kadar insanlar bu geri sayım saatlerinden bıkmış olsa da (GotSatoshi ve Craig Wright gibi), Bu durumun sonuçta bir aldatmaca olmayacağı görülüyor.

Son güncel haberlere de baktınız mı?

Ama Ne Olabilir?

Telegram’dan gelen bilgiler kimi zaman pratik bilgiler olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla, kesin olarak bilinen bir şey- oradaki söylemlere göre-  bir “devlet ortaklığı yok” ve “elma ortaklığı yok”.

O zaman yeni bir sosyal medya platformunun duyurusu olabilir. Block.one’un yakın zamanda MEOS adlı bir ürün için, patent başvurusunda bulunması sosyal bir ağ olarak bir marka edindiği zaten biliniyor.

Ayrıca, son yorumları, şirketin diğer EOS risk sermayesi faaliyetlerinden ayrı olarak “Blockchain tabanlı sosyal medyaya harcadığını” ortaya koyuyor. Yorumları, ölçeklenebilirliğin duyuruya oynayacağı ve kitlelere yeni bir sosyal medya platformuna katılması, bunun büyük bir parçası olabileceği anlamına geliyor.

MEOS ayrıca bir tür fotoğraf uygulaması ve EOS tabanlı DApp’lere erişim için bir araç olarak da hizmet verebilir. Ek olarak, ürün, platformun üzerine inşa etmek isteyen geliştiriciler için araçlar olacağını ortaya koymaktadır.

Büyük umutlar

Ayrıca, mobil uygulama geliştirme ve yeni bir cüzdan oluşturma durumu olabilir. Böyle bir cüzdan, kullanıcılara EOS tabanlı DApp’ler üzerinde para harcama yolu sağlayabilir veya kullanıcıların tokenleri belirli alıcılara aktarmalarına izin verebilir. Bununla birlikte, EOS.IO çoğu kripto para cüzdanının sağlamadığı bir şeyle ilgilendiğini belirtti: evrensel ve “şifresiz” kimlik doğrulama sistemleri.

coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin