TRON (TRX) EOS tokenini ağdaki hesap sayısı bakımından geçti
TRON (TRX) EOS tokenini ağdaki hesap sayısı bakımından geçti

Yeni bir dönem başlıyor: TRON (TRX) EOS tokenini geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

4 Eylül’de TRON (TRX) EOS tokenini ağdaki hesap sayısı bakımından geçti. Bu gelişme, TRON Sanal Makinesi’nin piyasaya sürülmesinden sonraki günlerde geliyor.

TRON (TRX) EOS tokenini ağdaki hesap sayısı bakımından geçti

TRON Vakfı’nın CEO’su ve kurucusu Justin Sun Twitter aracılığıyla konuya yönelik şunları söyledi:

TRON MainNet hesapları EOS’u aştı. TRON ağı gelişmeye devam ediyor ve daha fazla tanınma kazanıyor.

Yazım sırasında TRON ağda toplam 301.765 hesaba sahip ve EOS ağda toplam 299.820 hesaba sahip. Bu, TRON’un 1.945’den fazla hesapla EOS’u geçtiği anlamına geliyor. Ayrıca Justin Sun TRON’un, TRON Sanal Makinesi’nin lansmanı sırasında yani Eylül sonunda, hesap numarası açısından EOS’u geçmesini bekliyordu. Bu gelişme, TRON’un 4. yıl dönümünde geliyor. Justin’e göre, TRON Sanal Makinesi ile Ethereum’u geçecek. TRON Sanal Makinesi Ethereum Sanal Makine ile tamamen uyumlu.

TRON ağındaki hesap sayısı Ethereum’un 11 katı

MainNet lansmanından sonra, TRON ağındaki hesap sayısı Ethereum’un 11 katı. Tek günlük işlem tepe noktası, Ethereum’un son 2 aydaki tek günlük işlemlerinin 46 katı. TRON Sanal Makine lansmanı ile birlikte, Atlası projesi ile “İnterneti Merkezsizleştirme” amacıyla sektöre adım attı. Proje, dünyanın en büyük Torrent platformu olan BitTorrent ve TRON’un işbirliğinden oluşuyor. Platformları BitTorrent protokolü uzantıları ile bağlayacaklar.

TRON (TRX) fiyat grafiği
TRON (TRX) fiyat grafiği

BitTorrent resmi web portalı Sanal Makine’nin lansmanı sırasında başlatıldı. Proje Atlas, Torrent sürülerinin ömrünü uzatmak ve hızı artırmak için çalışıyor. Ek olarak, özel token ve eğimli bir token, platformun mevcut sınırlamasını çözecek. CoinMarketCap verilerine göre yazım sırasında TRON, %2,13 oranında artışla 0,025 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda, 1,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle 13. sırada bulunuyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin