Bitcoin’den ilham alan sanat eseri 100 bin dolara satıldı
Bitcoin’den ilham alan sanat eseri 100 bin dolara satıldı

Sanat eserlerini kripto paralar ile satan sanatçı ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hayranlık uyandıran çağdaş sanatçı Lincoln Townly, hayat bulmacasının tamamını kripto paralar karşılığında sattı. Sanat eserlerini kripto paralar ile satan sanatçı, çalışmalarını satmak için sosyal medyayı sıklıkla kullanıyor. En çok kullandığı platformların ise Wechat ve WhatsApp olduğunu belirtiyor.

Sanat eserlerini kripto paralar ile satan sanatçı ilgisizlikten şikayetçi

Townly tüm koleksiyonunu sosyal medyayı kullanarak kripto para karşılığında sattı. Bunu sanat endüstrisinin geleneksel yollara ilgisizliği ve hayal kırıklığı nedeniyle yapmayı tercih ettiğini belirtiyor. Ayrıca sanatçı bu tarz bir girişime girmesini şu sözlerle açıklıyor:

Her zaman, pazara farklı şeyler yapma yollarını arıyorum. Bu konuda iki yol yok. Bitcoin’e yatırım yapan insanlar şüphesiz spekülatörler, daha fazla risk taşıyan bir şeye yatırım yapıyorlar. İşte bu yüzden kendimi düşündüm, bu insanlar benim sanatımı yatırım portföyünün bir uzantı olarak satın alabilecek insanlardır dedim.

“Değerde artış gelecekte sanat satın almak için daha fazla araç verecek.”

Mevcut kripto pazarının durumu hakkında konuşan Townly, bazı yükseliş duygularını şu şekilde dile getiriyor:

Bence genişleme için büyük bir pazar var, bu da değeri arttıracak bir şey. Bu nedenle, değerde artış gelecekte sanat satın almak için daha fazla araç verecek.

Express.co.uk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin