Yeni bir Bitcoin borsası geliyor ve IEO pazarını hedef alıyor
Yeni bir Bitcoin borsası geliyor ve IEO pazarını hedef alıyor

Yeni bir Bitcoin borsası geliyor ve IEO pazarını hedef alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitpanda, küresel bir  Bitcoin ve kripto para borsası başlattığını açıkladı. Borsa ayrıca yerel bir token yayınlayacak ve IEO platformunu başlatacak.

Bitcoin ve kripto para borsası Bitpanda IEO pazarına giriyor

Avusturya merkezli bir Bitcoin ve kripto para birimi ticaret platformu Bitpanda, dijital varlıklar ve IEO (İlk Borsa Teklifi) platformu için küresel bir borsa başlatmaya hazırlanıyor. Yeni ticaret merkezi  olan Bitpanda Global Exchange, profesyonel yatırımcıların ve kurumların ihtiyaçlarına cevap verecek. Bitcoin platformu fiata karşı kripto ve kriptoya karşı kripto ticareti sağlayacak. Ayrıca, kullanıcılar Euro, İsviçre Frangı ve İngiliz Sterlini cinsinden fon oluşturabilir:

Tecrübeli kullanıcılara kripto para ticareti yapmanın ve en büyük Euro borsası oluşturmanın bir yolunu sunmak bizim için bir sonraki mantıklı adım buydu. Bitpanda, 2014’ten beri var ve biz Avrupa’da kilit bir oyuncuyuz. Çok fazla sinerji ve deneyim geliştirebiliriz.

İlk aşamada, platformda şu işlem çiftleri bulunacak: BTC/EUR, BTC/USDT, ETH/EUR, XRP/EUR, MIOTA/EUR, ETH/BTC, XRP/BTC, MIOTA/BTC, PAN/BTC, BEST/BTC, BEST/EUR ve BEST/USDT.

Bitpanda, Bitpanda Ecosystem Token’i piyasaya sürecek

Bunun dışında Bitpanda, Bitpanda Ecosystem Token (BEST) adı verilen kendi dijital parasını IEO üzerinden ihraç etmeyi ve IEO platformu Bitpanda Launchpad ile kârlı token satış pazarına girmeyi planlıyor. Bitpanda konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

BEST, Bitpanda’nın küresel genişlemesinde ve kişisel finansmanı ve yatırımları demokratikleştirme vizyonumuzu yapmada hayati bir rol oynayacak. BEST, Bitpanda ekosisteminin yakıtı olacak. Bu, Bitpanda platformunun, Bitpanda Global Exchange’in ve Bitpanda Launchpad gibi gelecekteki ürünlerin BEST’in dahil edilmesinde ağır faydalanacağı anlamına gelir.

Nisan ayında, Avusturya pazar düzenleyicisi Bitpanda’ya Avrupa Ekonomik Bölgesi’nde (AEA) ve Avrupa Birliği’nde bir ödeme hizmeti sağlayıcısı olarak çalışmasını sağlayan bir lisans verdi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin