Justin Sun başardı: 4.5 milyon dolarlık yemek meyvelerini veriyor
Justin Sun başardı: 4.5 milyon dolarlık yemek meyvelerini veriyor

Tron CEO’su Justin Sun başardı: 4.5 milyon dolarlık yemek meyvelerini veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Justin Sun’ın Warren Buffett’a, 4.5 milyon dolarlık bir öğle yemeği ısmarlaması Tron CEO’sunun dikkate alınması gerektiğini kanıtladı.

Justin Sun ana akım medyanın ilgi odağı

Tron CEO’su Justin Sun, dünyadaki en zengin üçüncü kişi olan Warren Buffett ile hayırsever bir akşam yemeği kazandığı için ön plana çıktı. Neredeyse tüm ana akım medya, büyük bir kripto para birimi şirketini yöneten Çin devi hakkında yazılar yazdı. Tabii ki Sun’ın medyada yaygın olarak tanınmasından sonra Google Trend’lerde çarpıcı bir şekilde yükselmesi şaşırtıcı değil.

Justin Sun’ın medyadaki şöhreti, Google Trendlerine yansıdı

Grafikte görüldüğü gibi, Twitter’da 1.2 milyondan fazla takipçisi olan Sun, ana akımla ilk büyük karşılaşmasını gerçekleştirdi. Tron CEO’su bu zafer için 4,5 milyon dolarlık şaşırtıcı bir ücret ödemek zorunda kaldı (San Francisco merkezli Glide Vakfı için şimdiye kadar toplanan en yüksek miktar).

Sun’ın ünlü statüsünü yükselmesi ve yoksullara yardım etmenin yanı sıra, bu girişim aynı zamanda tüm kripto para birimi endüstrisi için de umut verici. Bazıları Buffett’ın Sun’la öğle yemeği yedikten sonra kriptoya ısınması gerektiğine inanıyor, ancak havada çok fazla soru işareti var.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin