Bitcoin fiyat analizi: Haftalık ve aylık kapanışta bizleri ne bekliyor?
Bitcoin fiyat analizi: Haftalık ve aylık kapanışta bizleri ne bekliyor?

Dünyaca ünlü varlık yönetim firmasının CEO’sundan dikkat çeken Bitcoin açıklaması!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – One River Asset Management’ın CEO’su Eric Peters, Bloomberg’e bugün yaptığı açıklamada, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için “önemli ölçüde küçümsendikleri” iddiasında bulundu. Peters’e göre dünya çapındaki koronavirüs salgını kripto paraların yükselmesi için mükemmel bir “itici güç” haline geldi.

“Koronavirüs kripto paralara yaradı.”

Peters, yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

”Dijital varlıklar, diğer değer depolarından bazılarına göre önemli ölçüde küçümseniyor. Bizi bu konuda heyecanlandıran şey bu. Kripto paralar bu makro zemin için az değer biçilmiş bir varlık.”

Peters, kariyeri boyunca bir makro yatırımcı olarak, öncelikle makro göstergelere baktığını ve teknik olanlara çok fazla bakmadığını, ancak o zaman bile kripto para teknolojisinin “bizi nereye götürdüğü konusunda sürekli şaşırttığını” açıkladı.

“Bu teknoloji platformu üzerine inşa edilecek bir dizi yeni ikinci katman uygulaması gördüm ve bunlar son derece umut verici. Özünde yarının bugünden daha iyi görüneceğini bilecek kadar gördüm. Ve yatırım yaptığınızda bunun inanılmaz derecede önemli olduğunu düşünüyorsunuz.”

“Merkez bankalarını bile harekete geçiren, itici bir güç”

Peters’a göre, koronavirüs salgını, “neredeyse herkesin hayal edebileceğinden daha fazla” bir genişleme yarattı.

“Bu noktada para politikasıyla birleştiği gerçeği, muazzam miktarda borç verdiğimiz gerçeği, merkez bankamıza onları satın aldırdığımız gerçeği… Beklediğimiz dinamik bu. İşin ölçeği bu. Çok derin, gerçekten itici güç bu.”

One River, Ocak ayı başlarında açıklanmayan bir miktarda kripto para yatırımı yaptı. Bunun “tarihteki en büyük dijital varlık alım satımlarından biri” olabileceği düşünülüyor. O dönemde Peters, dijital varlıkları tutmanın yatırımcıların kendilerini makro trendlerle “hizalamalarına” olanak tanıdığını belirtti.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin