Bitcoin'de tahminleri tutan analist bu 4 altcoin için müjdeyi verdi
Bitcoin'de tahminleri tutan analist bu 4 altcoin için müjdeyi verdi

Yeni bir altcoin sezonu mu?: Bitcoin SV, NEM ve Decred fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin SV, 164 $’lık prangalardan kurtuldu ve yazının yazıldığı sırada 180 $’a hızlı bir hareket gördü. Kripto para muhtemelen daha da yukarı çıkacak.

NEM, son üç hafta boyunca istikrarlı bir satış baskısı kaydetti ve 0,2 dolarlık desteği kaybedebilirken, Decred fiyat listelerinde yükselişe geçti ve 42,5 dolara doğru geldi.

Bitcoin SV [BSV] fiyat analizi

Bitcoin SV, NEM, Decred Price Analysis: 04 January

BSV, 172 dolarlık direnci aştı ve 182 dolar seviyesinin kapısını çaldı. RSI güçlü bir yükseliş ivmesi kaydetti ve yazı yazıldığı sırada aşırı alım bölgesinde idi.

BSV için oynayabilecek iki senaryo var gibi görünüyor. Her ikisi de önümüzdeki birkaç gün içinde yükselişe geçti. 181 $ – 183 $ bölgesi, bir tedarik bölgesi olarak hizmet verebilir ve önümüzdeki birkaç saat içinde BSV’yi reddederek küçük bir geri çekilmeyi tetikleyebilir.

Alternatif olarak, fiyat bu bölgeyi geçebilir ve desteklemeye çevirebilir ve başka bir yukarı doğru hareket etmeden önce birkaç saatlik konsolidasyon görmesi beklenebilir.

BSV’nin 220 $’dan 150 $’ a düşmesi için %61.8 geri çekilme seviyesi olan 190 $ işareti, bir sonraki direnç seviyesi olurken, 172 $ en yakın destek seviyesi durumunda.

NEM [XEM] fiyat analiz

Bitcoin SV, NEM, Decred Price Analysis: 04 January

XEM, 0,294 dolar seviyesinin altına düştüğünden beri son iki hafta boyunca düşüş eğilimi gösteriyor. OBV, satış hacminin aynı süre boyunca alım hacminden çok daha ağır bastığını gösterdi.

NEM, yazı yazılırken 0,21 dolardan işlem görüyordu ve 0,2 dolarlık bir destek seviyesine sahipti. Bu seviyenin altındaki bir ticaret seansı, XEM’in 0.185 $ civarında talep bölgesini test ettiği anlamına gelecek.

Decred [DCR] fiyat analizi

Bitcoin SV, NEM, Decred Price Analysis: 04 January

20 ve 50 SMA (sırasıyla beyaz ve sarı çizgi), kısa vadeli momentumun güçlü bir şekilde yükseldiğini gösterdi. Fiyat 20 SMA’nın oldukça üzerindeydi ve MACD’nin düşüş eğilimi oluşturmasına birkaç saat kaldı.

DCR için küçük bir geri çekilme görülebilir ve önümüzdeki birkaç gün içinde başka bir yukarı yönlü hareket göstermeden önce fiyatın 42,5 $’a doğru gittiğini görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin