1.100 doları geçen Ethereum’da sırada ne var?
1.100 doları geçen Ethereum’da sırada ne var?

1.100 doları geçen Ethereum’da sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, Bitcoin fiyatındaki durgunluğa rağmen yükselişin ortasında yer alıyor. Sadece birkaç dakika önce, kripto para birimi 1.000 $ fiyat seviyesini tuttuktan sonra 1.100 $’ı aştı.

ETH, BTC’den altcoin piyasasına sermaye rotasyonu nedeniyle son 10 günde %100’ün üzerinde arttı.

Kripto para birimi o zamandan beri 1.100 doların altına düzeltildi, ancak son 24 saatte %36’nın üzerinde bir artış gösterdi.

BTC, boğa piyasasının bu son ayağında oldukça düşük performans gösteriyor.

CoinGecko’ya göre, son 24 saatte BTC %7,5 düştü, Ethereum ise yaklaşık %40 değer kazandı.

Bu, Bitcoin kârının hızlı bir şekilde altcoinlere dönüşmesinin bir yan ürünüdür ve 2017’nin boğa piyasasında görülen bir şeydir.

Analistler, Bitcoin bugün olduğu gibi 32.000 ila 34.000 dolar arasında konsolide olmaya devam ettiği sürece bu eğilimin devam etmesini bekliyor.

Her iki yönde de belirleyici bir kırılma, muhtemelen şu anda altcoin piyasasında devam eden fiyat hareketini sona erdirecektir.

Ethereum fiyatında yükselişin devamı gelebilir

Piyasa görünüşte kripto para birimine yeterince tahsis edilmediğinden, Ethereum’un önümüzdeki günlerde ve haftalarda daha yüksek hareket etmesi bekleniyor.

Blockhead Capital’in yönetici ortağı Matt Kaye, geçtiğimiz günlerde ETH’nin yakında tüm zamanların en yüksek ve ötesine geçeceğini düşündüğünü söyledi.

Kurumların Ethereum’u fark etmeye başladığını ve DeFi’yi çevreleyen trendlerin kripto para talebini daha da artıracağını belirtti.

Kaye, Grayscale’deki Ethereum Trust’ın da yakında yeniden açılmasıyla birlikte, ETH’nin bir talep akışı görmeye devam etmesi gerektiğini öne sürdü.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin