Yatırımcılar zararlarını DigixDAO ile azaltıyor
Yatırımcılar zararlarını DigixDAO ile azaltıyor

Yatırımcılar zararlarını DigixDAO ile kapatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası tüm hafta boyunca, aşağı doğru hareket etti. Bu hafta kırmızı alanda işlem gören kripto paralara son veriyoruz, çünkü fiyatlar tahtaya düşüyor ve Asya, satışa çıkıyor. Toplam piyasa hacmi bir ay içinde en düşük seviyesini gördü ve Bitcoin (BTC) günde %4 oranından daha fazla değer kaybetti. Şu anda Bitcoin tehlikeli bir şekilde 8.000 dolara yakın bir yerde asılı duruyor. Altkoinler her zamanki gibi bu sabah kırmızı bir denizle daha da sert bir şekilde vuruldu. İlk 25’in dışında sadece bir kripto para kazanç elde ediyor ve o da DigixDAO (DGD). Yatırımcılar zararlarını düşüş piyasasında DigixDAO ile kapatmaya çalışıyor.

Yatırımcılar zararlarını DigixDAO ile azaltıyor

Piyasadaki bu duruma olumsuz bir haber ya da düzenleme neden olmadı. Ancak son 30 gün içindeki tüm kazançlar bir kez daha silindi. CoinMarketCap, bir düşüş piyasasında dirençli olan tek altkoinin bir kez daha DigixDAO olduğunu gösteriyor. Yazım sırasında 196 dolardan işlem gören DGX, dün 190 dolar seviyesinden %3,5 oranında arttı. DigixDAO, haftayı, başladığı yerden 200 dolar civarına benzer bir seviyede sonlandırıyor. Ancak ay içinde DGD’nin mevcut seviyesi olan 240 dolardan %17,5 oranında kayıplar oldu. Bitcoin’e karşı DigixDAO, dün bu kez 2283000 Satoshi’den yaklaşık %8 oranında artışla 2461000 Satoshi oldu.

Yatırımcılar zararlarını DigixDAO ile kapatıyor
Yatırımcılar zararlarını DigixDAO ile kapatıyor

Zamana bağlı bir modelde, DigixDAO her zaman bir düşüş piyasasında iyi performans gösterir. Altına dayalı olması, bu altkoini diğerlerinden daha istikrarlı hale getiriyor ve yatırımcılar diğer altkoinler düştüğünde DigixDAO’yu satın alma eğilimindedir. DGX geçtiğimiz günlerde Tokenlon merkezi olmayan takas platformu üzerinde listelendi.

DigixDAO ticaretinin yüzde 87’si Binance tarafından yürütülmekte

Şu anda DigixDAO’nun ticaret toplamının %87’si Binance tarafından yürütülmekte. Son 24 saat içinde hacim %66 artarak 2,3 milyon dolardan 14 milyon dolara yükseldi. Piyasa değeri bununla desteklendi ve şu an 400 milyon doların altında duruyor. DGD piyasa değeriyle 49 sırada yer almakta ve şu anda ilk 50 içerisinde en iyi performans gösteren tek altkoin.

Tüm kripto paralar için toplam piyasa hacmi, şu anda geçerli olduğu yerde %5,4’lük bir düşüşle 366 milyar dolara indi. Ayıların ivme kazanmasıyla birlikte daha da aşağı yönlü bir baskı olması muhtemel. Diğer tüm altkoinler, sabahın Asya ticareti sırasında sert bir şekilde vuruldu ve en büyük kayıpları olanlar, IOTA, VeChain, Bytecoin, ICON ve Zilliqa.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin