Teknik göstergelerle IOTA (MIOTA) fiyat analizi
Teknik göstergelerle IOTA (MIOTA) fiyat analizi

IOTA (MIOTA) fiyatını etkileyebilecek faktörler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA (MIOTA) başının ve omuzlarının alt kısmının altında kırılarak bir çıkmazın devam ettiğini doğruladı. Bu grafik deseni 1.8000 ila 2.6000 arasında değişir, sonuçta ortaya çıkan tablo aynı yükseklikte olabilir.

Teknik göstergelerle IOTA (MIOTA) fiyat analizi

100 SMA ayrıca, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu doğrulamak için daha uzun süreli 200 SMA’nın altına düştü. Diğer bir deyişle, çıkmazın buradan geri dönmek için devam etmesi daha olası. Hareketli ortalamalar da dinamik direnç seviyelerini tutabilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), güneyde ilerlerken satıcıların üst ellere sahip olduğunu göstermek için aşağı doğru hareket ediyor. Bununla birlikte, her iki osilatör de düşüş eğilimini yansıtacak şekilde aşırı seviyelerde. Alım basıncındaki bir getiri, boyun çizgisine geri çekilmeye yol açabilir.

Birkaç veri kaybına rağmen, dolar talebi haftanın büyük bir bölümünde gerçekleşti. Yatırımcılar, Nisan ayı perakende satış raporuna yansıyan fiyat seviyelerini yakalamaya odaklandı ve Haziran ayı için daha sıkı bir sıkılaştırma beklentisi yarattı.

IOTA (MIOTA) fiyatını etkileyebilecek faktörler
IOTA (MIOTA) fiyatını etkileyebilecek faktörler

IOTA (MIOTA) fiyatını etkileyebilecek faktörler

Buna ek olarak, Çin’le olası herhangi bir ticaret savaşı ABD’nin büyümesi üzerinde yankı uyandırabilse de, kalıcı jeopolitik riskler güvenli liman dolarını destekliyor görünmekte. Bugün ABD’den önemli bir haber yok.

IOTA’nın kendisi ile ilgili olarak, Kontakt.io ile işbirliği ve iki yeni üye olan Andrea Villa ve Dyrell Chapman’ın işe alımları ile mevcut tekliflerini genişletmeye ve iyileştirmeye yardımcı olmak gibi bazı olumlu gelişmeler oldu.

Kontakt ile işbirliği, akıllı sensör verilerinin kurcalamaya karşı korumalı ve ücretli olarak okunmasına olanak tanıyacak. Ayrıca sağlık hizmetleri operatörleri ve uyumluluk nedenleriyle çevresel koşulları izleyen tedarik zinciri firmaları için yararlı olacak. Microsoft gibi bir dizi büyük şirketin, IOTA ile devam eden ve makine ekonomisine ayak uydurabilecek, hatta fiyatlarda büyük bir artışa yol açabilecek projeleri olduğunu unutmayın.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin