Rapor: Eylül ayının en büyük türev borsası belli oldu
Rapor: Eylül ayının en büyük türev borsası belli oldu

Yatırımcılar yeni DeFi protokolüne akın etti! 12 saatte 200 milyon dolar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yield-farming çılgınlığı devam ediyor. Yatırımcılar, YAM benzeri bir DeFi protokolüne 12 saatte 200 milyon dolar döktü. Tokenin bir “meme coin” yani şaka parası olduğu ifade edilirken bu durum görünüşe göre yatırımcılar için pek de büyük bir önem taşımıyor.

Spaghetti Money, yEarn (YFI), Maker (MKR) ve Compound (COMP) dahil olmak üzere çeşitli DeFi tokenlerinde stake havuzları sunuyor.

Yeni DeFi protokolü 12 saatte 203 milyon dolarlık dijital varlık yatırıldı

Sadece on iki saat önce piyasaya sürülen kripto paraya şimdiye kadar toplam 203 milyon dolarlık dijital varlık yatırıldı. Sadece bu haberi yazarken bile platformdaki kilitli değer (TLV) 3 milyon dolar arttı.

Spaghetti’nin halka açık bir ekibi yok ve kodu denetlenmemiş durumda. Stake ödülleri için bazı kodlar, geçen hafta bir ateş topunda yükselen başka bir tarımsal tarım protokolü olan YAM’den geldi. Ayrıca bir yönetişim modeli olmadığı için hiçbir işlevi olmayan ve önümüzdeki yedi gün içinde bir stake havuzu aracılığıyla halka açık bir şekilde dağıtılacak olan yerel bir PASTA tokeni de var.

Spaghetti 500 milyon dolarlık TVL’ye ulaşabilecek mi?

Spaghetti, trader’ları havuzlarına milyonlarca dolar koymaya çekmek için bir gecede akılda kalıcı bir ad ve emoji ile ortaya çıkan “meme” paraların en sonuncusu olarak karşımıza çıkıyor. Merkezsiz anket sitesi Prediqt’ten elde edilen tahmin verilerine göre Spaghetti’nin ilk 36 saat içinde toplam 500 milyon dolarlık kilitli değere ulaşacağı düşünülüyor.

Yield farming çılgınlığını deneyimleyen ilk protokol olan Compound’un kurucusu Robert Leshner Twitter’da, Spaghetti’nin TVL’si 500 milyon dolara ulaşırsa, “endüstrinin kendi kendini düzenlemesi ve bu farming oyunlarını bırakması gerektiğini” söyledi.

Protokolün Twitter hesabı, Spaghetti’nin ERC-20’den ziyade bir ETC-20 olduğunu söylemesinin ardından bazılarının Ethereum Classic üzerinde başlatıldığını düşünmesine yol açtı. Hatalı tweet henüz düzeltilmedi.

Bu arada DeFi ilgisi bireysel yatırımcılardan balinalara dönmüş durumda. Bunun sebebini merak ediyorsanız buradaki haberimizi okuyabilirsiniz.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin