İyi yükselen bu altcoin roketleme moduna geçebilir! Güçlü görünüyor
İyi yükselen bu altcoin roketleme moduna geçebilir! Güçlü görünüyor

Yatırımcılar, volatilite beklerken Bitcoin fiyatı, 10.000 dolara takılı kalmış durumda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

Bitcoin (BTC) fiyatı, 28 Ağustos itibarıyla üç gün üst üste 10.000 doların üzerinde kalıyor.

Market visualization. Source: Coin360
kaynak: Coin360

Bitcoin pazarına esrarengiz bir sessizlik hâkim

Coin360’tan elde edilen veriler, Çarşamba günü Bitcoin pazarlarının oldukça büyük bir resmini çizdi ve en büyük kripto para ticareti, dar bir koridorda 10.050 ila 10.250 dolar arasında gerçekleşti.

BTC/USD pazartesi gününden beri 10 bin doların üstünde kalmaya devam ediyor ve bu destek noktasını tekrar tekrar test etti ancak henüz beş rakamlı destek noktası aşağı yönlü kırılamadı.

Bitcoin 7-day price chart. Source: Coin360
7 günlük Bitcoin grafiği. Kaynak: Coin360

Haftanın geri kalanına baktığımızda, Cuma günkü –ayın son iş günü- Bitcoin vadeli işlem anlaşmalarının vade sonunun, Bitcoin için yeni türbülans üretebileceği düşünülüyor.

Kripto para analisti Josh Rager ise, fiyatın kısa vadeli hareketlerinin çok önemli olmadığını düşünüyor:

“Şu anda Bitcoin hakkında birçoğu, 10 bin dolardan fazla mı yükseleceği yoksa 10 bin doların altına mı düşeceği konusunda çok fazla tartışıyor. Bence, fark etmez. ”

Rager, ayrıca traderların, şu anda BTC’yi izlemelerini ve piyasaların hareketlenmesi durumunda yukarı veya aşağı doğru bir hareket için bir strateji geliştirmeli gerektiğini ekledi.

Altcoin yatırımcıları biraz nefes alıyor

Bugün, Altcoinler için de aynı şekilde her iki yönde de belirgin bir hareket görülmedi. Fiyat hareketliliğine bakıldığında ilk 20 kripto paranın yatay seyrinin devam ettiği görülüyor.

Ether (ETH) 187 dolardan el değiştirirken günlük yüzde 1 oranında düşüş yaşadı. Resim Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ve XRP için de neredeyse aynıydı.

Ether 7-day price chart. Source: Coin360
7 günlük Ether grafiği, kaynak: Coin360

Kripto para piyasalarının toplam değeri, şu an 265 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Ortalama işlem hacmi 45,5 milyar dolar seviyesinde bulunurken Bitcoin’in (BTC) Pazar payı yüzde 69 seviyesinde bulunuyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin