Popüler altcoin testnet web sitesini başlattı
Popüler altcoin testnet web sitesini başlattı

Yatırımcılar seviniyor: Cardano (ADA) ilk 10 arasında en büyük kazanan oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasalar, 9 Ekim günü, neredeyse tüm kripto paraların küçük de olsa artış görmesiyle çoğunlukla yeşil bir gün geçiriyor. İlk 10 kripto para birimi arasında yer alan Cardano (ADA), bugün en büyük kazanan kripto para birimi oluyor.

Cardano (ADA) parasının konumunu Monero tehdit ediyor

Yazım zamanında Cardano, %3,40 oranında yükseldi ve 0,086 dolar seviyesinde işlem gördü. Kripto para 24 saatlik piyasa hacmi olan 63.793 milyon dolar ile 2.246 milyar dolarlık bir piyasa değerini elinde tutuyor. Cardano’nun ticaretinin büyük bir kısmı, UpBit tarafından 17.056 milyon dolar ile yönlendiriliyor. Cardano’nun kripto para birimi grafikleri üzerindeki konumu, piyasa değeri Cardano’nunkinden sadece 340 milyon dolar daha az olan Monero tarafından tehdit altında.

Cardano (ADA) fiyat grafiği
Cardano (ADA) fiyat grafiği

Emuro’nun Yoroi Cüzdanı MainNet lansmanından geçti

Charlies Hoskinson’ın Cardano kodu hakkında şunları söylüyor:

Bazı projelerin bazı temizlemelere ihtiyacı var… Nereden geldi ve kaç kişi buna dokundu. TRON’a ulaştığımızda, Scala kod tabanımızın kesinlikle güzel olduğunu, son derece özlü olduğunu, iyi test edildiğini söyledik. Dış denetçi tarafından güvenlik denetlendi.

Hoskinson, Emuro’nun Yoroi Cüzdanı’nın MainNet lansmanından geçtiğini açıkladı. Duyuru sırasında Hoskinson, cüzdanın TestNet ve MainNet lansmanı arasında küçük bir açıklığa sahip olacağını da belirtti. Ayrıca, cüzdan Google Chrome’da bir uzantı ve IOHK’nın Icarus’u için bir hard fork.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin