29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash 9 Ekim fiyat görünümü: BCH’deki hızlı düşüş derinleşir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 9 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash kademeli düşüş görünümünü son 48 saatlik fiyat hareketlerinde tersine çevirerek fiyatını 530 doların üzerine kadar çıkardı.
  • Yeni gün ile beraber 530 dolardan yeniden düşüşe geçen BCH/USD paritesi sabah saatlerinde saatlik 200 HO üzerinde tutunma mücadelesi veriyor.
  • Yükseliş hareketi sonrasın gelen sert düşüş öğle saatlerinde BCH’nin pozitif görünümünü negatife çevirmek üzere.

Bitcoin Cash son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yükseliş sonrası dünkü konumuna geri dönerken, Bitcoin karşısında ise yüzde 1’e yakın bir oranda düşüş gösteriyor.

Bitcoin Cash 9 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin Cash dün sağlam bir yükseliş göstererek ana trendin yükseliş yönlü olmasını pekiştirmişti. Dünkü yükseliş ile BCH/USD paritesi 535 dolar seviyesini görse de bu noktada gelen kâr satışları ve devamında oluşan satış baskısı paritenin günün sonuna doğru düşüşe geçmesine neden oldu.

Yeni günde de serbest düşüşüne devam eden BCH, yazımızı yayına hazırlanırken 520 dolar seviyesinin biraz üzerinde bulunuyordu. 520 dolar seviyesinin ise BCH/USD saatlik grafiğinde takip ettiğimiz 200 hareketli ortalama fiyatı olmasından dolayı Bitcoin Cash bu kademede düşüşüne bir nebze ara vereceğini düşünüyoruz.

Önceki fiyat hareketlerinde önemli bir direnç olan 520 dolar şu an Bitcoin Cash için kritik bir destek noktası olarak duruyor. Gün içerisinde bu seviyenin kırılması ise BCH/USD paritesinin 515 – 500 dolar gibi bir alana dönmesine neden olabilir.

Oldukça sert fiyat hareketleri ile inişe geçen BCH, dolar karşısında 520 dolara tutunabilirse ilk hedefi 530 dolar olarak tespit ettik. Gün içinde bu seviyeye erişebilirse haftanın geri kalanında olumlu fiyat hareketleri Bitcoin Cash’in 550 dolara doğru hareket etmesini sağlayabilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Yeni günün başlaması ile Asya işlem saatlerinde gelen BCH satışları saatlik MACD’nin kısa vadede kuvvetli bir sat sinyali vermesinde neden oldu.

Yine saatlik görünümde aşırı satış bölgesinde bulunan stokastik gösterge, bu seviyede yatay görünümünü koruyarak, düşüşün devamı sinyalini veriyor. Tersine bir hareket için stokastik göstergenin aşırı satım bölgesinden çıkışı beklenebilir.

Öte yandan RSI ve CCI aşağı yönlü sert hareketi düşüşün hızlı olduğunu fiyatlamış gibi görünüyor. Yine bu göstergelerin yukarı yönlü hareketi paritenin yükselmesi için önemli bir sinyal olacaktır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin