featured

Yatırımcılar Overstock’un tZERO ICO’suna ilk gününde 100 milyon dolarlık yatırım yaptılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Overstock.com’un yan kuruluşu tZERO için coin satışının ilk etabı, CEO Patrick Byrne’e göre önemli yatırımcı tepkisi ile karşılaştı.

CoinDesk’in bildirdiğine göre, firmanın daha sonra akredite edilmiş yatırımcılar tarafından coinler için kullanılacak vadeli işlem anlaşmaları için sattığı satışın ilk ayağı dün başladı. Ancak planlananlardan biraz daha geride kaldı. CoinDesk’in yaptığı açıklamada, satış sonrası büyük bir ilgi gördü.

Bu nedenle, şirketin coin satışının ilk iki aylık süresini kısaltmak için çalışmalar yapılacagı belirtildi.

Byrne;

“Dün, 2.000 akredite edilmiş yatırımcı gelip başvuru süreci başlattı.” diye belirtti ve yatırımcıların kendisinden birkaç telefon görüşmesi yaptığını da sözlerine ekledi.

tZERO, ABD Menkul Kıymetler ve Takas Komisyonu’na(SEC) kayıtlı alternatif bir ticaret sistemidir. Ticaret sistemi, 2014 yılına dayanan ve bir blok zinciri temelli tamamen yeni bir ticaret ortamı yaratmayı amaçlayan çevrimiçi perakende devi Overstock’un içinde bulunan blok zincirinden oluştu.

Şirket dün yaptığı açıklamada, satış öncesi ve sonrasında yapılan satışların, gerektiğinde kısaltma hakkını saklı tuttuğu akredite yatırımcılar ile her satış için bir ay ayırarak sınırlı olacağını duyurdu. CoinDesk’in öğrendiğine göre, stratejik alıcılara satış öncesi 100 milyon dolar ile sınırlı olacak ve kalan 150 milyon dolarlık para birimi tüm akredite edilmiş yatırımcılara açık olacak.

Açık artırmalara ilişkin SEC düzenlemelerine ilişkin yasal kısıtlamalar nedeniyle Byrne, yatırımcılarla özel bonusları tartışmayı reddetti. En büyük “bonus kupon” ların, ilk 10 milyon dolara satılacağı ve sonraki 90 milyon dolara cazip bir bonus kazandıracağını söyledi. Teklifteki tüm yatırımcılar, üç farklı şekilde bonus alacak.

Byrne, yatırımcıların SAFTLaunch.com adlı ihraç portalından ayrıntılı bilgi almayı beklemeleri gerektiğini belirtti.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin