Fiyat düzeltmelerine rağmen HODLing yapan yatırımcı kripto paralarına sahip çıkıyor
Fiyat düzeltmelerine rağmen HODLing yapan yatırımcı kripto paralarına sahip çıkıyor

Araştırma: Yatırımcılar HODLing pozisyonunda kalıyor ve Bitcoin alan satmıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının büyümesi ve evrimi hakkında değerli veriler için Blockchain’leri analiz eden bir blog olan Chainalysis, Bitcoin’in mevcut durumu ve geçen yıl Aralık ayından bu yana nasıl değiştiğine dair bir rapor yayınladı. Bulguları çoğu kullanıcının HODLing olduğunu ve genel olarak kripto pazarının bir miktar stabilize olduğunu gösteriyor.

Fiyat düzeltmelerine rağmen HODLing yapan yatırımcı kripto paralarına sahip çıkıyor

Ekip, 20.000 dolarlık BTC seviyesinden Nisan ayına kadar olan dönemi inceledi. Şimdi bulgularını Ağustos ayına kadar olan dönem verileri ile güncellediler ve işler sakin gibi görünüyor. Spekülasyon için ne kadar kriptonun kullanıldığını, ne kadarının nasıl işleneceğini, uzun soluklu yatırımlarda ne kadar kripto para bulunduğunu ve ne kadarının kaybedildiğini hesaplandı.

Sonuçlar, yılın başından bu yana oranların çok değişmediğini gösteriyor. Bu, ortalama olarak, hem yatırımcıların hem de spekülatörlerin hala HODLing olduğu anlamına gelir. Temel olarak, fiyat düzeltmesine rağmen, insanlar hiçbir yere gitmiyor, üstelik kripto kullanıcıları tabanını koruyor.

Bu sektörün hala içinde çok fazla güç var!

Daha büyük bir tabana sahip olmak, tüm piyasayı daha az uçucu hale getirecek. Büyük bir hareketin, çok fazla alıcı ve satıcı olduğu için büyük fiyat dalgalanmaları yaratması daha zor. Bu çok iyimser bir bulgu. Bu sektörün hala içinde çok fazla güç kaldığını gösteren önemli bir işaret. Gelecek birkaç yıl gerçekten heyecan verici olabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin