CoinText, Dash ve Litecoin tokenlerini istek üzerine ekledi
CoinText, Dash ve Litecoin tokenlerini istek üzerine ekledi

CoinText platformuna Dash ve Litecoin tokenlerini ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler bir SMS tabanlı cüzdan olan CoinText kısa bir süre önce platformuna Dash ve Litecoin tokenlerini ekleyeceğini duyurdu. Şimdiye kadar, CoinText sadece Bitcoin Cash transferleri için kullanılabiliyordu.

CoinText, Dash ve Litecoin tokenlerini istek üzerine ekledi

CoinText kripto paraların sadece dijital olarak kalmasını istemedikleri ve yaygınlaşması için çalıştıklarını belirtti. Proje geliştiricilerinden Vin Armani, konuya yönelik şunları söyledi:

Şirket olarak insanların günlük hayatlarında kripto paraları kullanmalarını kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Dash ve Litecoin toplulukları bir süredir bizden onlar için hizmet sunmamızı istiyorlar. İyi test edilmiş bir ürünü herkesten önce sunmak için çok çalıştık.

Bu durum enflasyonla mücadele için kullanılıyor

Bu sistemle, akıllı telefon olmasa bile cep telefonu olan herkes ABD veya Kanada’daki herhangi bir yere BCH, Dash veya LTC’yi aktarabilir. Dünyanın dört bir yanında benzer sistemler bulunuyor. Ancak şimdiye kadar en çok rağbet Venezuela’da yaşandı. Çünkü bu durum enflasyonla mücadele için kullanılıyor.

Katılmak isteyen herkes, START 1-603-782-2297 (ABD) veya 1-506-500-5065 (Kanada) numaralarına mesaj yazabilir. Bu tür gerçek pratik kripto kullanımı, finansal piyasaların dışında yaygın kabul görmenin başlangıcı olabilir mi? Hep beraber göreceğiz.

Dashforcenews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin