Yatırımcılar Bitcoin’e güveniyor: BTC hedefi 15-20k
Yatırımcılar Bitcoin’e güveniyor: BTC hedefi 15-20k

Yatırımcılar Bitcoin’e güveniyor: BTC hedefi 15-20k

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son zamanlarda haberlerde oldukça fazla yer aldı, çünkü birçoğunun boğa koşusu olduğunu iddia ettiği rallide dalgalanmalar görünüyor. 3 aydan daha kısa bir sürede, en iyi kripto sadece şiddetli ayılarla savaşmakla kalmadı, aynı zamanda kaybedilen zaferinin bir kısmını geri kazanmak için de yükseldi. Dahası, Bitcoin büyük endüstri türbülansı nedeniyle ayakta durmaya devam etti.

Bitcoin fiyat artışını sürdürecek

Bu, birçoğunun, aslında Bitcoin’in oldukça pozitif bir yere yöneldiğine ve 2019’un bu amaç için iyi göründüğüne inanmasına neden oldu. Carpe Noctom’un basit bir araştırmasına göre, Bitcoin fiyat artışını sürdürmek için kararlı görünüyor. Sonuçlar Josh Olszewick tarafından yayınlanan bir tweet’te paylaşıldı.

Araştırma

Söz konusu araştırma, insanların bu yıl Bitcoin’in pazar durumu hakkındaki görüşlerini içeriyordu. Anket, 100.000’den fazla katılımcının yanıtlarına dayanan hesaplamaları içermekte. Josh, sonuçları Bitcoin ile ilgili genel inancı ilan eden bir başlıkla birlikte bir grafikte yayınladı. Her zamanki gibi, birçok insan projeksiyonu fark etti.

İnsanlar BTC’nin Yukarı Çıkmasını İstiyor

Tarafsız bir bakış açısına göre, kripto pazarının bu yıl iyi göründüğünü söylemek doğru. Bazı analistler bile, mevcut pazar trendinin neredeyse 2017’nin kripto patlamasına yol açan piyasa koşullarını yansıttığını öne sürüyor. Ve eğer bu durumda grafikler doğruysa, pazar yeniden canlanmak üzere olabilir.

Yıl başlamadan çok önce, kripto boğaları ve Tim Draper gibi yatırımcılar, Bitcoin’in yukarı doğru gittiğine dair bir inanç ifade ettiler. İşin özü, söz konusu araştırmaya göre, ankete katılanların büyük bir yüzdesi, Bitcoin’in yıl sonuna kadar mevcut fiyatından daha değerli olacağına inanıyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin