Bloomberg araştırması: Bitcoin ve kripto uygulamaları indirilmesindeki sıfır artış neyi gösteriyor?
Tüm yatırımcıları sevindirecek kapsamlı kripto yatırım uygulaması başladı

Bloomberg araştırması: Bitcoin ve kripto uygulamaları indirilmesindeki sıfır artış neyi gösteriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg, son Bitcoin fiyat artışına rağmen, kullanıcıların kripto para birimi uygulamalarına ilgisinin artmadığını bildirdi.

Bitcoin fiyat yükselişi ilgiyi getirmedi

Bitcoin’in 2019’daki büyük yükselişle yüzde 200 civarında bir artış gösterdi, ancak mobil kripto uygulamaları için şu ana kadar indirmelerde bir artış olmadığını görüyorlar.

Kripto uygulamalarının kullanıcı tabanında sıfır büyüme

App Annie uygulama izleyicisine atıfta bulunan Bloomberg, mobil kripto uygulamalarının, nadir görülen boğa zaferleriyle kriptografik piyasaya hakim olduğu 2018 yılına kıyasla daha fazla müşteri kazanmadığını yazıyor.

Akıllı telefonlar internete erişmeyi ve dijital paralarla çalışmayı kolaylaştırıyor. İstatistiklerin gösterdiği gibi, yalnızca ABD’de kripto alım satım işlemlerinin çoğunluğu cep telefonları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. App Annie, kullanıcıların Google Play ve App Store aracılığıyla elde ettiği uygulamalarla ilgili veriler sağlar.

Bu haftanın ortasından itibaren, Blockchain, kripto veya Bitcoin gibi anahtar kelimelerle finans kategorisinde yaklaşık 6.500 uygulama bulundu. Gemini ve diğer kripto platformları gibi başlatılan yeni projeler sayesinde, bu tür uygulamaların sayısı 2018’den bu yana artmıştır. 2019’un başında, kullanıcılar geçen yıl indirilen sayıya (65,8 milyon) kıyasla sadece biraz daha fazla kripto uygulaması (67 milyon) indirmişlerdir.

2019 BTC boğa koşusunda kullanıcı kabulünün rolü hiç yok mu?

Bloomberg’e göre, kripto uygulamalarındaki durumun ve kullanıcılar adına artan ilgi eksikliğinin, Bitcoin boğa koşusunda etki etmediğini gösteriyor. Ayrıca, bu yıl gerçekleşen koşunun, düzenli tüketicilerin benimsemesinden daha çok diğer nedenlerine bağlı olabileceği anlamına geldiğini varsayıyor. Birçok uzman, bu yıl kurumsal yatırımcıların etkili olduğuna inanıyor ve FOMO, BTC fiyat artışını yönlendiren en önemli faktörler arasında.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin