Bitcoin: Güvenli bir liman mı, bir değer deposu mu?
Bitcoin: Güvenli bir liman mı, bir değer deposu mu?

Yatırımcı Bitcoin almak için altın mı satıyor? Yükseliş 9.000 dolara uzanır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

14 Ocak Salı gecesi, Bitcoin fiyatı 8.500 dolar’ aştı. Şu an BTC/USD 9.000 dolara yürüyor gibi bir görünüm var. Diğer dijital varlıklar ilk kripto parayı takip ediyor ve son iki ayın zirve fiyatlarındalar.

Kripto pazarının neredeyse tamamı yeşil bölgede. Ethereum % 4,5’ten fazla, Litecoin % 6,9 ve Ripple’ın XRP % 3,5 oranında yükseldi. Bitcoin SV ise % 24.52 oranında bir büyüme daha gördü.

Aynı zamanda, kripto piyasası katılımcıları, kripto para piyasası davranışının geleneksel varlık oranının göstergeleri ile korelâsyonunun özelliğine işaret ediyor. Alıcının kripto varlıklara ilgisinden dolayı geleneksel varlıklarda bir gerileme söz konusu.

https://twitter.com/zhusu/status/1216892440218464256

BTC’nin büyümesine paralel olarak, ABD doları değerinde % 3’lük bir düşüş kaydedildiğine dikkat edin.

Diğerleri, dijital varlık piyasasındaki pozitif hareketi Chicago Ticaret Borsası’nda Bitcoin opsiyon ticaretinin başlatılmasıyla ilişkilendiriyor. Bir gün içinde web sitesinin Bakkt kripto platformu tarafından oluşturulan aynı türevle işlemlerin rekoru kırabildiği ortaya çıktı. Topluluk, momentumun Bitcoin’in daha önceki olumlu tahminlerini kanıtlamasına izin verdiğini belirtti.

Yorumculara göre, küçük bir artış kripto para biriminin aşağıdaki istikrarlı seviyelere ulaşmasına neden olabilir. En yakın seviye 8.600 dolardı ki yazımız yayına hazırlanırken BTC bu seviyeyi geçti.

Bitcoin oranı büyümeye devam ediyor mu?

Analistler daha önce Bitcoin 8.200 dolarlık seviyeyi geçerse fiyatının yakında 10.000 dolar seviyesindeki psikolojik seviyeye ulaşacağı konusunda neredeyse hemfikirler.

Şu anda, kripto para piyasası son düzeltmeden sonra neredeyse tamamen iyileşti. Cuma gününden bu yana, toplam piyasa değeri göstergesi % 5’in üzerine çıktı. Bugüne kadar değeri 227 milyar dolar.

Bu nedenle, teknik bir bakış açısından, kripto para hala yükseliş eğiliminde denilebilir, bu nedenle ana eğilim yönünde kabul edilebilir riskli açık pozisyonlarda artış görülebilir.

BTC’nin fiyatının yılbaşından beri iyi dinamikler gösterdiğini ve genel olarak direnç noktalarını kolay geçmesi de dikkat çekiyor.

Bununla birlikte mevcut Bitcoin değerlerinden, 8.800 dolara durmadan/düzeltilmeden yükselmesi olası olmayabilir. Bu nedenle, azalan kanalın üst sınırına bir geri dönüş muhtemel veya destek bölgesinin 7.500 $ – 7.400 $ ‘lık alana indiği görülüyor.

newslogical


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin