Digital Currency Group, Silvergate Bank'e yatırım yapıyor
Digital Currency Group, Silvergate Bank'e yatırım yapıyor

Digital Currency Group, kripto para dostu Silvergate Bank’e yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para girişim sermayesi şirketi Digital Currency Group (DCG), kripto para dostu Silvergate Bank’in holding şirketi olan Silvergate Capital Corporation’a yatırım yaptı.

Silvergate’den yapılan açıklamaya göre, firma, bankanın fintech mevduat girişimlerini daha da desteklemek için kullanılacak toplam 114 milyon dolarlık kaynak sağlayan özel bir yolla 9.5 milyon hisse sattığını söyledi.

Açıklamada DCG’nin kurucusu Barry Silbert, resmi açıklamadan sonra firmanın CoinDesk’e gönderdiği e-postayla satışa katılımını doğruladı.

Silvergate Bank’e DCG ailesine hoş geldin diyoruz.

Digital Currency Group tarafından yatırım miktarı açıklanmadı

Yatırım miktarı bilinmiyor olsa da Silvergate’in kripto para başlatma işlemlerini destekleme konusundaki duruşu göz önüne alındığında, DCG’nin hareketi dikkat çekiyor.

2014’ün başlarında, kripto para endüstrisi, birçok bankanın kripto şirketleri için hesap açmayı reddetmesi veya açıklanmadan hesapları kapatması nedeniyle geleneksel finansal kurumlardan bankacılık hizmetlerini alma konusunda zorluklarla karşılaştı.

Bununla birlikte, Silvergate Bank, risk endişeleri yüzünden diğerleri Bitcoin girişimlerinden uzak dururken, bankacılık hesaplarını girişimlere sundu.

Silvergate Bank Mayıs 2016’dan itibaren 15 kripto para girişimini ayrıca destekliyor.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin