featured

Yatırım platformu eToro, kullanıcıları için işlem ücretlerini azaltıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektörünn geleceği için en büyük sorulardan biri, kitlesel benimsenmedir. Yatırım platformu eToro potansiyel yatırımcılar için işlem ücretlerini azaltarak bu hedefe ulaşmaya çalışıyor.

Yatırım platformu eToro, 10 milyon trader’dan oluşuyor

Ticaret platformu yaklaşık 10 milyon trader’dan oluşuyor. Ancak bu rakamı genişletmek için şirket, ticari platformunun kârlılığını sınırlandıran veya sınırlayan bir etken olan kripto para işlemlerinin maliyetini düşürmek için bir adım attı. eToro her zaman kripto para setörünü büyütmeye odaklandı ve sosyal ağ platformunu kripto ticareti ile birleştirdi. eToro CEO’su Yoni Assia, konuya yönelik şunları söylüyor:

Kripto paraların kitlesel olarak benimsenmesini desteklemeye kararlıyız. Yatırımcıların kripto para almak, satmak veya tutmak için mümkün olduğunca basit ve erişilebilir bir platforma sahip olmasını istiyoruz.

https://twitter.com/eToro/status/1050321518092316673

Piyasanın volatilitesi, şu anda kripto para yatırımcıları için bir endişe konusu

Bu, şirketin spor takımlarına sponsor olmak ve fiat-to-kripto ticaret çiftlerini genişletmek gibi faaliyetlerle işlem sayısını artırmak için yaptığı bir dizi girişimin son hareketi.

Piyasanın volatilitesi, şu anda kripto para yatırımcıları için bir endişe konusu. Platform için potansiyel yatırımcıları aktif olarak elde tutmak çok önemli. Assia, piyasanın durumunun “oldukça volatil” olduğunu kabul ediyor. Ancak kripto paralara yatırım yapmanın çeşitli fırsatları da beraberinde getirdiğini de ekliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin