Andreas M. Antonopoulos, ETHDenver 2019'a katılacak
Andreas M. Antonopoulos, ETHDenver 2019'a katılacak

Ünlü kripto yazarı Andreas M. Antonopoulos, ETHDenver 2019’a katılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Medium gönderisine göre ünlü kripto yazarı Andreas M. Antonopoulos, ETHDenver 2019’da konferansında konuk konuşmacı olarak yer alacak. 15-17 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ETHDenver 2019, Denver Colorado’da düzenlenecek.

ETHDenver, “bir hackathon’dan çok daha fazlası” olarak tanımlanıyor. ETHDenver’in, geliştiricilerin ve teknoloji meraklılarının buluşabileceği, fikirlerini paylaşabileceği ve atölye çalışmalarında bir araya gelebileceği bir etkinlik olması planlanıyor.

Antonopoulos, ETHDenver 2019 için kesinlikle heyecan verici bir konuşmacı

Andreas M. Antonopoulos, şimdiye kadar ilan edilen en heyecan verici konuşmacı olarak lanse ediliyor. Antonopoulos, “Mastering Bitcoin” adlı en çok satanlar arasında olan kitabın yazarı olarak biliniyor. Bununla birlikte Antonopuolos yeni kitabını “Mastering Ethereum” olarak tanıtıyor.

ETHDenver’in kurucusu ve şefi John Paller, Antonopoulos hakkında şöyle söylüyor:

Andreas, merkezsiz bir Blockchain’in müthiş bir destekçisi. Mile High City’de son çalışmalarını ve Bitcoin & Ethereum için neler olduğu konusundaki içgörülerini bizimle paylaştığı için onur duyuyoruz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin