Bitcoin yeniden 52.000 doları ziyaret edebilecek mi? – analiz ne diyor?
Bitcoin yeniden 52.000 doları ziyaret edebilecek mi? – analiz ne diyor?

Yatırım devi Aralık ayında çıkarılan BTC’nin neredeyse 3 katını satın alırken Bitcoin arz sıkışıklığı artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale, BTC talebi yoğunlaştıkça 2021’in başlaması için toplam varlıklarını 20 milyar doların üzerine çıkarıyor.

Veri analizi kaynağı Coin98 Analytics tarafından 1 Ocak’ta belirtildiği üzere Grayscale, Aralık 2020’de piyasaya eklenen BTC’den neredeyse üç kat daha fazla BTC satın aldı.

Madenciler yeterince Bitcoin üretemiyor

Geçen ay şirket, yönetim altındaki varlıklarına (AUM) toplam 72.950 BTC (2.132 milyar $) ekledi. Aynı dönemde, madenciler sadece 28.112 BTC (821,7 milyon $) üretti.

Rakamlar, birçoğunun Bitcoin’de devam eden bir likidite sıkışıklığı olarak tanımladığının altını çiziyor; burada büyük alıcılar, mevcut herhangi bir arzı emip dolaşımdan çıkardılar ve uzun vadeli uğraşmak için soğuk cüzdana gönderdiler.

Grayscale artık kriptoda 20 milyar doları kontrol ediyor

Bu arada, saat Yılbaşı gecesi gece yarısına işaret ederken, Grayscale CEO’su Barry Silbert, şirketin toplam AUM’sini çeşitli kripto fonlarında 20 milyar doların üzerine çıkarmayı kutladı. Sadece bir yıl önce rakam 2 milyar dolardı.

Şirket, 17.475 milyar dolarlık BTC ile diğer tüm piyasa katılımcılarını geride bırakarak Bitcoin sahnesindeki en büyük kurumsal oyuncu olmaya devam ediyor. Yeni gelen MicroStrategy, bir yatırım işi olmasa da, şu anda 70.470 BTC’yi (2.06 milyar $) kontrol ediyor.

Analistler, ileriye dönük olarak, madencilerden sabit “yeni” bitcoin arzı için daha fazla talebin yalnızca bir teklif savaşı yaratmaya ve fiyatı artırmaya hizmet edeceğini tahmin ediyorlar.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin