Bitcoin temel engelleri aştı - BTC neden 60.000 doların üzerine yükselebilir?
Bitcoin temel engelleri aştı - BTC neden 60.000 doların üzerine yükselebilir?

Muhteşem bir yıl: Bitcoin tutan şirketin yönetimi altındaki varlıklar 10x yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Barry Silbert’in Grayscale Investments’ı için müthiş bir yıldı. Önde gelen kripto para birimi para yöneticisi, 2021’in eşiğinde yönetim altındaki varlıklarda 20 milyar dolara ulaşma konusunda bir güncelleme yayınladı.

Grayscale

Firma, müşterilerinin on üründen oluşan bir aile aracılığıyla kripto para birimlerine yönelmesine izin veriyor. Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), toplam 17,5 milyar dolarlık girişlerin büyük çoğunluğunu oluşturuyor. Ethereum için benzer teklifleri 2,17 milyar dolar ile ikinci sırada geliyor.

En büyük iki Trust da ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nca onaylanmış durumda.

Bu haftanın başlarında, Grayscale’in SEC’in Ripple’a karşı açtığı davanın ardından XRP varlıklarını terk ettiği iddia edilen çok sayıda rapor vardı. Gerçekte, pozisyonunun dolar değerindeki düşüş, aslında token’ın son iki hafta içindeki yüzde 73’lük rotasına atfedildi.

Bununla birlikte, bir başka üst düzey kripto varlık yöneticisi olan Bitwise, SEC’in Ripple’a dava açmasının hemen ardından 9,3 milyon dolarlık XRP’yi tasfiye etmekte hızlı davrandı.

10 kat büyüme

Silbert’in bir kutlama tweetinde belirttiği gibi, Grayscale bir yıl önce sadece 2 milyar dolarlık varlığa sahipti.

Müşterileri çoğunlukla kurumsal yatırımcılardan oluşan firmanın Kasım ayı ortasında 10 milyar dolardan Aralık ayı sonunda 20 milyar dolara çıkması iki aydan kısa sürdü.

Bu ayın başlarında, JPMorgan’ın stratejistleri, girişlerdeki büyük bir yavaşlamanın Bitcoin’in boğa koşusu için sorun yaratabileceği konusunda uyardı, ancak Bitcoin’e olan kurumsal ilginin azalmaya yakın bile olmadığı görülüyor.

Bu arada, 49 milyar dolarlık yatırım yönetimi firması VanEck, Bitcoin ETF için bir kez daha SEC’e belgeler sundu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin