featured
Yatırım danışmanı McCall: Kripto paralar yatırım için harika bir fırsat

Yatırım danışmanı herkesin kripto para satın almasını tavsiye ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Penn finans şirketinin kurucusu Matt McCall, CNN’ne kripto para piyasasının mevcut durumunu değerlendirmek için bir röportaj verdi. Bitcoin’e, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bakacak olursak neredeyse %70 oranında değer kaybetti. Yatırım danışmanı McCall, tüm bunlara bakarak Bitcoin’in biteceğini düşünen ve söylemlerinde dile getiren analistlere yeniden diploma almalarını söyledi.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Yatırım danışmanı McCall: Kripto paralar yatırım için harika bir fırsat

Daha sonra McCall, kripto paralarla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Kripto paralar yatırımlarının ele alınmasını düşünenler için harika bir fırsattır. Özellikle uzun vadede çok kazançlı olacaklardır.

McCall, Blockchain ile her sektörün önümüzdeki yıllarda iş yapacağını ve herkesin Blockchain’e doğru yolunu değiştireceğini belirtiyor.

Türk Lirası
Türk Lirası

McCall ayrıca fiat para birimlerinin şu anki durumu hakkında, özellikle de Türkiye’nin ulusal para birimi olan Lira’nın değer kaybından şu şekilde söz ediyor:

Lira gibi, eğer egemen para birliğinden uzaklaşmak için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kripto paralara bakmanız gerekir. Çünkü genç nesillerin aradığı yer burası.

Kripto piyasasının öldüğünü söyleyenlere cevaben McCall, bunu söyleyenler, internetin evrimine ve e-ticarete karşı olup, asla katılmayacağını söyleyen insanlarla benziyor, benim için ikisi de aynı diyor.

Chepicap

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin