2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri
2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri

Ethereum transferlerinin sadece %30’u borsalara yapılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Transfer edilen Ethereum’ların sadece %30’unun borsalarda işlem gördüğünü ortaya koyan veriler elde edildi. Ethereum transferlerinin, günümüzde ortalama 2 milyon kadarı, değişimler hariç çeşitli yerlerden yapılıyor. Bu, trafikten elde edilen veriler, tüm Ethereum’un kabaca %2’sinin günlük taşındığını gösteriyor.

Ethereum transferlerinin çoğu depoya veya cüzdanlara yapıldı

Bununla birlikte, borsalarda ki artış, Ethereum hacmini 1,5 milyon artırarak, toplam günlük değerini 3,5 milyona ulaşmasını sağladı. Benzer bir artış, Ethereum depolanma ve piyasaya sürülmesi arasında 100,000’den fazla fark olarak görüldü.

Aşağıdaki tablo, son 90 gün içinde depolanan ve çeşitli borsalardan çekilen Ethereum’un miktarını göstermektedir.

Ethereum transferlerinin sadece % 30'u borsalara yapılıyor

Yandaki veriler, yaklaşık 450.000 ETH’nin depoya veya cüzdanlara aktarıldığını ve borsalardan geri çekildiğini gösterir. Yapılan transferler sonrası, toplamda 1.34 milyon Ethereum’un depolandığını göstermektedir. Ayrıca, dün toplanan veriler, yalnızca 2,6 milyon ETH’nin, parite ticaretinde kullanılırken, 1,3 milyon Ethereum’un taşındığını gösteriyor.

Tüm bu veriler ne anlama geldiğini soracak olursak, ortalama olarak, bu, ek hareketlerinin %30’unun, para yatırma ve değişimden çekilme ile ilgili olduğunu göstermektedir. Bu da, Ocak ayında Eter’in transferlerde ulaştığı günlük 26 milyon seviyesinden çok uzaktır. Kısaca bu veriler Ethereum’un yaygınlığında ve kullanımında çok ciddi kayıplar olduğunu ve Ethereum’un kan kaybettiğini göstermektedir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin