Yardıma muhtaç olan çocuklar için, The Hope Page programı başlatıldı
Yardıma muhtaç olan çocuklar için, The Hope Page programı başlatıldı

Yardıma muhtaç olan çocuklara bilgisayar gücünüzü bağışlayabilirsiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu (UNICEF), destekleyicilerin bilgisayarlarını kripto para birimi madenciliği yoluyla bağış toplamak için kullanmak istiyor. Bu şekilde yardıma muhtaç olan çocuklara bilgisayar gücü ile bağışta bulunulabilecek.

Yardıma muhtaç olan çocuklar için, The Hope Page programı başlatıldı

Bu amaçla, organizasyon, ziyaretçilerin bilgisayar işlem gücünün yardımı ile kripto para mayınlı bir web sitesi olan “The Hope Page (Umut Sayfası)” programını başlattı. Avustralyalıların, çevrimiçi olduklarında sayfayı yalnızca açarak, savunmasız çocuklara yardım ve umut sağlamalarına izin vereceğini belirten bir beyanda sitede yer alıyor.

Web sitesine göre, Umut Sayfası ziyaretçilerin madencilik sürecine ne kadar katkıda bulunmak istediklerini seçmelerine izin veriyor. Sitede kalma süreleri uzadıkça, daha fazla kripto para birimi üretilebiliyor. UNICEF konuya yönelik şunları söyledi:

Madencilik bilgisayarınız için tamamen güvenlidir. Güç tüketimi konusunda endişeleriniz varsa, bağış yaptığınız işlem gücünü azaltın.

1.600’den fazla insan bilgisayar gücü bağışında bulundu

Herhangi bir kripto para birimi fiat para birimine dönüştürülmekte ve dünya çapında savunmasız çocuklara güvenli içme suyu, yiyecek ve aşılar gibi hayat kurtaran malzemelerle kullanılmak üzere UNICEF Avustralya’ya bağışlanmakta. Tarayıcı madencisi Coinhive API, AuthedMine ve Monero kripto para mayın bir opt-in sürüm tarafından desteklenmekte.

UNICEF Avustralya için bağış toplama ve iletişim direktörü Jennifer Tierney’e göre, örgüt mevcut insani krizler hakkında farkındalık yaratmak ve etkilenen çocukların desteklenmesi için bağış toplamak amacıyla yeni teknolojileri kullanmaya çalışıyor. Basın zamanında, 1.600’den fazla insan organizasyona yardım etmek için bilgisayar gücü bağışında bulundu.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin