featured

Yapay zekanın yıldızları: FET token’ın hızlı yükselişi ve yPredict ile geleceğe yatırım fırsatları!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yapay zeka alanı çok fazla ilgi çekerken FET token son zamanlarda piyasada en iyi performans gösteren token’lardan biri oldu. Bu arada, AI kriptoları diğer tüm kategorilerin önüne geçti.

AI kripto FET yedi günde yüzde 55 arttı: İşte olası nedenler

Fetch.ai, blockchain tabanlı, merkezi olmayan bir yapay zeka platformudur. Yapay zeka destekli dApps platformu Fetch.AI’nin temel yerel kripto para birimi olan FET’in fiyatı son yedi gün içinde neredeyse yüzde 55 arttı. FET kripto para birimi, piyasa değerine göre ilk 100 token ve en büyük beş yapay zeka kripto parası arasına girmeye çok yaklaştı.

FET price jumps by 55% in seven days

Geçtiğimiz günlerde Fetch.AI (FET), DeltaV’yi piyasaya sürdü. DeltaV platformu, kullanıcıların görevlerini bağımsız olarak yönetmek için doğal dil konuşmalarını kullanan, arama tabanlı bir yapay zeka sohbet arayüzü olarak çalışır. Bu entegrasyon, AI Engine, AI Agents ve ardından Agentverse platformundan başlayarak bu yeni Fetch.ai platformunun temel bileşenleri aracılığıyla kolaylaştırılmıştır .

Bu bağlantı, yapay zeka destekli bir ortamda para kazanma fırsatı da sunuyor. Erken erişim abonelik kampanyası, dünyanın her yerinden yapay zeka meraklılarının katılımına sahne oldu.

Ardından Fetch.AI (FET) ekibi, Hindistan Teknoloji Enstitüsü Bombay’ın ev sahipliği yaptığı Asya’nın en büyük bilim ve teknoloji festivali Techfest ile birlikte bir HackAI hackathon’u düzenledi.

Daha önceden bildirildiği üzere, FET kripto para biriminin ani artışı büyük bir likidite girişini de beraberinde getirdi. İşlem hacmindeki artış, FET fiyatının önemli destek seviyelerinin üzerinde güvende olduğunu doğruladı.

AI kripto segmentinin piyasa değeri 6 milyar doları aştı

Son olarak Fetch.AI’nin (FET) kripto operasyonları Dubai’ye taşındı. Açıklamalara göre Dubai, Web3 şirketlerine uygun fırsatlar sunarak sürekli büyüme için imkan sağlıyor. Bununla birlikte, araştırma çalışmaları Hollanda’da davam edecek ve ticari faaliyetlerde herhangi bir aksama yaşanmayacak.

En büyük AI kriptoları nasıl performans gösteriyor?

SingularityNET’in AGIX’i yüzde 31,54 oranında değer kazanırken, Injective (INJ) yüzde 48,06’lık bir ralliye tanık oldu. CoinMarketCap’in verilerine göre segmentin toplam sermayesi 24 saat içinde yüzde 4 artışla 6 milyar doları aştı.

Son 24 saat içinde kripto para piyasalarının geri kalanı kapitalizasyonun yüzde 0,2’sini kaybetti.

Yapay zeka ve kriptoyu birleştiren proje:

Yapay zeka artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmeye başladı. yPredict ise bir yapay zeka projesi ve oldukça önemli şeyler vaat ediyor. Kripto para yatırımı yaparken en önemli şeylerden biri de doğru yerde alım ve satım yapmaktır. Bu proje yapay zeka teknolojisini kullanarak doğru yerde alım ve satım yapma imkanı sağlıyor. yPredict projesini diğer projelerle karşılaştırdığımızda, otomatik gösterge, tahmin piyasası, ücretsiz tahminler ve grafik ticareti gibi konularda avantajlar sağladığını görüyoruz.

YPRED token satın almak neden daha kolay?

YPRED token benzer projelere kıyasla 10-100x potansiyele sahip ve listeleme sırasında yalnızca 6.5 milyon MC ile tasarlandı. Ayrıca kazançlı staking ödülleri de bulunuyor. Örneğin, token sahipleri, platformdaki her yeni abonelik için ödenen token’ların yüzde 10’undan üç ayda bir yüzde 45’e varan stake ödülleri alabilirler. yPredict ekosistemindeki platformlara indirimli fiyattan erişim sağlayabilirsiniz. Son olarak, platform ömür boyu ücretsiz tahmin sunmayı vaat ediyor. Bu tahmine dayalı modeller, popüler kripto para birimlerinin fiyatlarını son derece hassas bir şekilde tahmin edebiliyor. Yatırımcılara sunulan bu avantajlar platformun potansiyelini ortaya koyuyor.

Siz de yPredict’in yerel token’ı olan YPRED’in ön satışına katılım sağlayabilirsiniz. 

u.today


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin