featured

Ethereum fiyat analizi ve Bitcoin Minetrix: Bulut madenciliği yatırımında yeni olanaklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, boğaların yeniden oyuna dahil olması ile birlikte bir yükseliş kaydetti. Ancak fiyat, şu anda bir düzeltmeye hazırlanıyor olabilir.

Geçtiğimiz iki hafta içinde Ethereum fiyatı etkileyici bir geri dönüş gerçekleştirdi. ETH, bu zaman diliminde %22,6’lık bir artış kaydetti ve fiyat 1,527 dolardan 1.867 dolara yükseldi. Bu artış sonucunda sırasıyla 1,600 dolar ve 1,700 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktaları geri kazanıldı.

Buna rağmen piyasa lideri olan Bitcoin, 35,000 dolar seviyesini aşma girişiminde başarısız oldu. Bu da, kripto piyasasındaki satış baskısının artmasına neden oldu. Sonuç olarak başta en büyük altcoin Ethereum olmak üzere fiyatlarda bir geri çekilme gerçekleşti. ETH fiyatındaki toparlanma 1,800 dolar seviyesine dokunulduğunda durdu. Bu da, yatırımcıları sıradaki hareketin bir düzeltme olabileceğine dair tedirgin etti.

Kripto piyasasındaki fırsatları erkenden yakalayın: Bitcoin Minetrix

Kripto piyasası gün geçtikçe büyüyen bir yapıya sahip. Bu uçsuz bucaksız dünyada her gün yeni fırsatlar kaçırıyor olabilirsiniz. Ancak yüksek potansiyelli Bitcoin Minetrix projesine henüz ön satışta iken katılarak kâr elde etme şansını yakalayabilirsiniz.

Hemen Bitcoin Minetrix ön satışına katılın

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini kolaylaştırarak farklılaştırmayı hedefliyor. Platform, $BTCMTX token’larını kullanıcıların erişimine sunuyor. Yatırımcılar, bu token’lar sayesinde bulut madenciliği kredileri elde etme şansına sahip oluyorlar. Aynı zamanda, platformda pasif gelir elde etme şansı da bulunuyor. Şu an itibariyle, $BTCMTX token’larını stake ederek %7700’ün üzerinde APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) elde etmek mümkün. Bu, kullanıcıların kripto dünyasında aktif olmalarını sağlayan, çekici ve kârlı bir fırsat sunuyor.

Hemen Bitcoin Minetrix ön satışına katılın

Ethereum grafiğindeki kama modeli, mevcut düzeltme trendine yön veriyor. Her iki tarafta da reddediliş olduğuna işaret eden mumlar, piyasa katılımcıları arasında bir belirsizlik olduğuna işaret ediyor.

Özellikle 1,750 dolarda bulunan destek noktasının altındaki düşüş eğilimi, fiyatı %15 oranında bir düşüş yaşama riskine soktu.

Ethereum için gün içi işlem hacmi 6,6 milyar dolardır. Bu da %17’lik bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Geçtiğimiz yedi ay boyunca gözde altcoin’in fiyatı, düşen takoz modelinin etkisi altında bir düzeltme eğiliminde işlem gördü. Fiyat, düşen trend çizgilerinin her birinden üç kez toparlandı. Bu da, modelin piyasa katılımcıları üzerindeki güçlü etkisini gösteriyor.

Piyasadaki ayılar, bu bölgeyi savunmaya devam ediyor. Bu yüzden, son toparlanma hareketi üst trend çizgisi civarında, yani 1,850 dolar civarında durdu. Son fiyat hareketi, bu direnç noktasının önemini bir kez daha vurgularken, satıcılar fiyatı aşağı çekmek için baskı yapmaya devam ediyor.

Ethereum

Düşüş yönlü bir görünüm alırsak, 1,760 dolar seviyesinin altındaki bir kırılma, satışların artmasını tetikleyebilir. Bunun sonucunda da Ethereum’un fiyatı 1,500 dolar civarında bulunan alt trend çizgisine düşüş yaşayabilir.

Ethereum 2,000 dolar seviyesini tekrar kazanabilir mi?

Mevcut teknik göstergeler ve fiyat hareketi, hâkim yükseliş eğiliminin tamamen ortadan kalkmadığını gösteriyor. Eğer fiyat, 1,750 dolar seviyesinin üzerinde tutunmayı başarabilirse alıcılar için yeni bir fırsat daha oluşabilir. Bu durumda boğalar, grafikteki mevcut modelin üst trend çizgisinden bir çıkış denemesi yapacaktır. Bahsedilen kırılmanın gerçekleşmesi, devam eden düzeltme aşamasının kesin olarak sona erdiğinin sinyalini verecektir. Yeniden yükseliş ivmesinin kazanılması ile gözde altcoin, 2,030 dolarda bulunan hedefine doğru hareket etmeye başlayabilir. Bu da mevcut fiyattan %14 oranında bir artış gerçekleşme potansiyeli olduğu anlamına gelmektedir.

Ayrıca, 20 ila 100 EMA eğimi arasındaki potansiyel yükseliş eğilimi, alıcıları mevcut toparlanma eğilimlerini sürdürme konusunda destekleyebilir.

Yeni fırsatlar arayan yatırımcılara alternatif bir seçenek: Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix, kripto para dünyasında eşsiz bir yaklaşımla bulut madenciliği konseptini benimseyerek yatırımcıların deneyimini muazzam bir biçimde kolaylaştırıyor. Bu platform, kullanıcılara kusursuz bir kripto para ön satış deneyimi sunmanın yanı sıra BTCMTX token’ları aracılığıyla bireysel yatırımcılar için daha güvenli bir yol açıyor.

Hemen Bitcoin Minetrix satın al

Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor ve aynı zamanda istenilen zamanda borsalarda kolaylıkla alınıp satılabilir hâle geliyor. Bu özellikle proje, yatırımcılara daha fazla esneklik sağlıyor. Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği alanında özgün ve güvenilir bir vizyon sunarak sektöre yeni bir perspektif getiriyor. Siz de hemen ön satışa katılarak bu eşsiz projenin bir parçası olabilirsiniz.

Hemen Bitcoin Minetrix satın al

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin