Yakılan toplam Ethereum miktarı, birkaç gün içerisinde 1 milyona ulaşacak!
Yakılan toplam Ethereum miktarı, birkaç gün içerisinde 1 milyona ulaşacak!

Yakılan toplam Ethereum miktarı, birkaç gün içerisinde 1 milyona ulaşacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatının yükselmesine katkı sağlayan ana nedenlerden biri de ETH kripto paralarının büyük bir bölümünü dolaşımdan çıkaran ve varlığın deflasyonist hale geldiği koşulları yaratan yakma mekanizması. Ethereum yakma mekanizması sayesinde fiyat da artış gösteriyor. Ethereum için kısa süre içinde ulaşılacak büyük dönüm noktası ve piyasayı nasıl etkileyebileceği aşağıda yer alıyor.

Şimdilik EIP-1559 güncellemesinde sunulan mekanizma sayesinde 930.000’den fazla ETH  yakıldı ve yok oldu. Ağın kullanımıyla birlikte kısa bir süre sonra ağ üzerinden toplam bir milyon token yakımına ulaşılacak.

Watch The Burn

ETH ağında bir gün içerisinde yaklaşık 12.000 adet yakım gerçekleşiyor. Aynı hız devam ederse eğer toplam yakılan ETH miktarı 1 milyona ulaşması bekleniyor. Güçlü bir piyasa düzeltmesi nedeniyle, Ethereum bu hafta değerinin yaklaşık %10’unu kaybetti. Fiyatta yaşanan bu düşüş yakılan kripto paraların değerinde düşüşe sebep oldu.

Ethereum token yakımı piyasayı nasıl etkiler?

Yüksek yanma oranı ile Ethereum arz ve talep arasında denge kuramaması nedeniyle bir varlığın fiyatı hızla değiştiğinde bir arz şoku oluşabilir. Yatırımcılar yatırımlarını satmak istemedikleri ve başka bir yerde saklamayı tercih ettiğini gösteren, hızla artan döviz çıkışları nedeniyle durum daha da kötü bir hale geliyor.

Çoğu kripto para analisti, uzun vadeli yatırımcıların Ethereum’un deflasyonist bir varlık statüsüne ulaşacağını umuyor. Bu durumun ihraç edilenden daha fazla kripto paranın yakıldığı zaman karşı karşıya kalınacağı anlamına geldiği belirtiliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin